Sterrencast maakt zijn opwachting in nieuwe misdaadfilm Knives Out

redactie 3 Jul 2019 Entertainment

Het is nog even wachten voordat de film uitkomt in de bioscopen, maar de trailer van Knives Out is alvast een flinke kluif voor onze neus.  De film is geregisseerd door niemand minder dan Rian Johnson, die ook al filmnamen als Looper en Star Wars: The Last Jedi achter zijn naam heeft staan. Naast deze bekende regisseur barst het van de beroemdheden in de film.

Cast Knives Out

Voor het mysterieuze misdaaddrama zijn flink wat bekende sterren gestrikt. Zo spelen Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Lakeith Stanfield, Michael Shannon, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Don Johnson, Katherine Langford, Jaeden Martell en Christopher Plummer een rol in de film.

Modern moordmysterie

In Knives out loopt een familiebijeenkomst vreselijk uit hand wanneer de beroemde misdaadromanschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) sterft vlak na het vieren van zijn 85e verjaardag. Twee detectives duiken op om de situatie te onderzoeken. Een van deze rechercheurs is Benoit Blanc (Daniel Craig). Hij doet er alles aan om erachter te komen wat er gebeurd is. Hij onderzoekt de vreemde familie, duikt in de grote geheimen en gespannen relaties om het grote moordmysterie op te lossen. Knives Out geeft een moderne kijk op het genre ‘whodunnit-moordmysterie’. Vanaf 28 november is de film in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder de trailer.

Reageer op artikel:
Sterrencast maakt zijn opwachting in nieuwe misdaadfilm Knives Out
Sluiten