Nice to Meat you, het is vandaag Steak & Blowjob day

Heren, riemen vast, of ehhhh, los! Het is vandaag namelijk de dag waar wij elk jaar weer met smart op zitten te wachten: Steak & Blowjob day! Dé dag om je vriendin, buurvrouw, aanstaande ex of scharrel eens goed te verwennen met een lekkere steak. En hierna, tja, vul het zelf maar in.

De onofficiële feestdag is in de Verenigde Staten bedacht als reactie op de commerciële feestdag Valentijnsdag. Hierbij worden mannen altijd geacht een bloemetje of chocolade te kopen voor hun geliefde, een maandje later doen we het lekker andersom.

Steak & Blowjob Day

14 maart, precies één maand na Valentijnsdag, het is bijna alsof er over nagedacht is. De feestdag is helaas nog niet officieel gemaakt, dus een vrije dag van de baas ga je er niet voor krijgen. Maargoed, in principe moet je na je werk nog eten en is je liefje dan ook vaak thuis, scheelt alweer. Wij worden altijd wild enthousiast van de meer-dan-terechte feestdag. Wat bijna geen toeval kan zijn is dat het vandaag ook de internationale dag van de wiskunde is. Tijd om alles van afgelopen jaar eens goed bij elkaar op te tellen en af te trekken.

Steak

Maar wat veel mannen niet weten, is hoe je de ideale steak bakt! Hiervoor hoef je gelukkig geen onhandig groot kookboek te kopen, nee dit is tegenwoordig allemaal te vinden in de wonderlijke wereld van social media. Wij zijn fan van de video’s van Gordon Ramsey, maar ieder heeft zo zijn voorkeur. Wat ook een voordeel is, is dat het bakken van een goede steak niet meer dan 3 minuten hoeft te duren. Dan kun je daarna mooi verder naar het deel van de dag dat echt belangrijk is. Toch heren! Dus ga er nu maar even lekker voor zitten en geniet van wat inspiratie voor vanavond. Hierna kun je je vrouw appen dat jij een leuke date hebt gepland voor vanavond!

@absurd.shortstories Gordan Ramsay on how to cook the perfect steak 🥩#howto #howtotiktok #cutting #cooking #knives #steak #steaktiktok #steaks #steaktok #sharp #knife #tips #cooking #cookingtips #kitchen #kitchenhacks #kitchenhack #cookinghacks #Christmas #gordanramsay #gordanramsey #ham #christmasham #christmasrecipe #christmasrecipes #beefwellington #recipe #recipesoftiktok #recipesforyou #recipes #holiday #holidayrecipe #holidayrecipes #fyp #foryou #viral #viralvideo #viraltiktok #blowthisup #blowthisupforme #blowthisuptiktok ♬ original sound – 911 Emergency

Reageer op artikel:
Nice to Meat you, het is vandaag Steak & Blowjob day
Sluiten