Startdatum van seizoen 5 van Peaky Blinders is bekend

redactie 19 Aug 2019 Entertainment

We zijn al een aardig tijdje aan het wachten op het vijfde seizoen van de legendarische serie Peaky Blinders. Maar ons wachten lijkt eindelijk beloont te gaan worden. Netflix heeft bekend gemaakt wanneer we de straatschoffies in een nieuw seizoen kunnen zien. Houd 4 oktober maar vrij in je agenda, want dan kan je gaan genieten van seizoen vijf van de bazenserie.

Vijfde seizoen Peaky Blinders

Na de moeilijkheden van seizoen 4, waarin Tommy Shelby het doelwit was van de Amerikaanse maffioso Luca Changretta, besloot de gangster dat hij voortaan beter zelf de wetten kon maken. Seizoen vijf speelt zich af in de jaren ’30. Dit betekent dat er nieuwe problemen ontstaan. Het is een tijdperk van depressie en fascisme en deze vormen beiden een gedeelte van de nieuwe verhaallijn. Als Tommy wordt benaderd door een charismatische politicus met een gedurfde visie voor Groot-Brittannië, beseft hij dat zijn acties niet alleen de toekomst van zijn familie zullen beïnvloeden, maar die van het hele land. Het belooft weer spannend te worden dus.

Eerder op BBC One

Als je niet zo lang kan wachten, dan kan je altijd nog overschakelen naar BBC One. Hier is Peaky Blinders al op 25 augustus te zien. Check hieronder alvast de trailer om in de stemming te komen.

 

Reageer op artikel:
Startdatum van seizoen 5 van Peaky Blinders is bekend
Sluiten