Zeg maar ‘winner winner chicken dinner’ want de Staatsloterij is gevallen

redactie 3 Oct 2019 Entertainment

Er is weer eens een gelukkig man of vrouw erbij in ons kikkerlandje, want de Hoofdprijs is gevallen. De Staatsloterij heeft weer iemand blij gemaakt, en ons jaloers.

Geldmachine Bruna

Voor de winnaar wordt het dertig jaar lang genieten met tien rooitjes op de bankrekening, elke maand. Nu zijn we toch wel benieuwd wat zijn eerste uitgave zal zijn. De gelukkige heeft het lot gekocht bij de Bruna in Vriezenveen. Wat bijzonder is aan deze Bruna, is dat zij al eerder een winnend lot van de lotto hebben verkocht. De winkeleigenaar verwacht, net als de vorige keer, een ware stormloop van gelukszoekers. De kans is misschien nihil dat die nog een kaar valt in de Vriezenveens Bruna, maar je weet wat ze zeggen ‘drie keer is scheeprecht’. Misschien volgende keer toch maar even een bezoekje wagen?

Winner winner, chicken dinner

Eerder dit jaar, op 1 juli, is er ook een prijs gevallen met een lucratief bedrag. Het ging toen om ‘vijf keer 1/5e Staatslot’. Toen kwamen de gelukkige winnaars uit Veendam, Deventer, Geleen, Berkel en Rodenrijs en gemeente Stein.

Niet gemeld

De winnaar heeft zich nog niet gemeld, maar wij raden zeker aan om dat te doen. Anders keen keld. Als de meneer of mevrouw zijn geld gaat innen krijgt diegene gelijk even een cursus ‘eerste hulp bij geluk’. Zo wil de Staatsloterij voorkomen dat het niet fout afloopt met zoveel geld. Het lotnummer is BZ 64048. Veel plezier ermee!

Reageer op artikel:
Zeg maar ‘winner winner chicken dinner’ want de Staatsloterij is gevallen
Sluiten