De gestoorde concept-camper van Hymer VisionVenture als adaptie op de Mercedes Sprinter

redactie 3 Oct 2019 Machines

Kamperen klinkt niet voor iedereen even fijn in de oren, maar daar kan verandering in komen na het zien van deze woning op wielen. Dit is een Spirter Camper van Mercedes, maar niet zoals je ‘m kent. Deze is van een heel ander level. Hymer heeft de camper gebracht naar een niveau waar ‘ie alleen bovenaan de top staat, als concept nu dan nog wel. Hopelijk maakt deze bak het daadwerkelijk tot de productielijn.

Chill

De indeling is uiterst handig en bevat ook nog eens onwijze luxe. Je kunt via de ingebouwde trap het dak op klauteren om daar lekker onder de sterren te gaan liggen pitten, maar wanneer je tóch iets meer privacy wil kun je op het dak ook een heuse slaapkamer openklappen. Innovativiteit op z’n best. Er zit een kleine werkruimte in. Je kunt de achterklep opensmijten om zo een soort inloop woonkamer te creëren, die ook voor uitzicht kan zorgen (net waar je ‘m parkeert natuurlijk). Verder kan je er gewoon je maaltijden in koken in de compacte keuken en kan je lekker een warme douche nemen en je behoeftes doen in de badkamer. In de toekomst gaat deze camper voor de ideale date zorgen: neem je chick lekker mee op vakantie in deze ruime wagen en succes gegarandeerd.

Teamwork makes the dream work

De Duitse firma Hymer staat al ruime tijd bekend om hun te gekke upgrades op auto’s en slaan voor deze sicke camper de handen in elkaar met BASF en resultaat mag er zijn! De CEO van het Duitse bedrijf zei: “Innovatie heeft altijd deel uitgemaakt van het DNA van Hymer en de concept car VisionVenture is onze kijk op het moderne bestelwagenleven”, zegt Christian Bauer, CEO van Hymer. “Een belangrijke inspiratiebron voor dit project was de campercommunity, die ons een nieuwe impuls heeft gegeven met hun creatieve ideeën en doe-het-zelf-conversies.”

Reageer op artikel:
De gestoorde concept-camper van Hymer VisionVenture als adaptie op de Mercedes Sprinter
Sluiten