Springkussen Festival haalt het grootste springkussen ter wereld naar Nederland en jij kan daar bij zijn

redactie 22 mei 2016 Entertainment

Wat als je het kind in je en je voorliefde voor muziek en festivals zou kunnen combineren? Op het Spring Kussen Festival is dat precies wat je kan doen. Je favoriete dj’s, het zonnetje op je knar en genoeg sprinkussens en attracties om je wildste kinderdromen mee ter vervullen. Voor de tweede editie van het festival hebben ze zelf het grootste springkussen ter wereld naar Nederland gehaald. Met een omvang van 800 vierkante meter en de naam Big Mama, kunnen er 200 mensen tegelijk op los springen. Naast Big Mama is er ook een wipe out area, food trucks en een overdekte playground.

Medeorganisator Bob Wisman belooft dat deze editie van het festival “Bigger, better and bouncier” wordt. Bij het zien van de beelden van vorig jaar dachten we dat het onmogelijk zou zijn om daar overheen te gaan. Maar met het grootste springkussen ter wereld, de ziekste wipe out baan van Europa en vele attracties moet dat wel te doen zijn. Op 2 en 3 juli strijkt het festival neer in de hoofdstad en op 3 september is het kinderfeest voor volwassenen te vinden in de lichtstad Eindhoven.

Winnen
Wij mogen 3×2 tickets weggeven voor beide steden. Het enige wat je moet doen om bij deze viering van het leven te zijn is de volgende vraag juist te beantwoorden.

Hoe heet de springerige dansstijl met bijpassende muziek die razend populair was in Nederland in de zeroes?

Like dit artikel, laat je reactie achter in de comments en maak kans op de kaarten! Laat gelijk even weten in welke stad je het liefst rond wil springen.

Reageer op artikel:
Springkussen Festival haalt het grootste springkussen ter wereld naar Nederland en jij kan daar bij zijn
Sluiten