Tijdens spring break gaan studenten helemaal los met twerk competities

Redactie 28 mrt 2017 Entertainment

In Nederland zijn er talloze mannen en jongens die er heen gaan, heen willen gaan of heen wilden gaan. Spring Break. De vakantie waar vooral Amerikaanse studenten gigantisch los gaan voor een weekje. Waar ze compleet van de kaart zijn, elke dag kans maken op meer seks dan in de rest van hun vrijgezelle leven, altijd de zon schijnt en naakt rond huppelen eerder regel dan uitzondering schijnt te zijn.

Jaarlijks maken bijna een miljoen party animals de reis naar spring break bestemmingen als Cancún in Mexico en Miami Beach. Ja, dat gaat goed los daar. De filmpjes waarin hele stoere dronken jongens hun territorium verdedigen tegen indringende andere stoere jongens beginnen alweer te verschijnen en dat zet spring break misschien een beetje in een negatief daglicht.

Wij vinden dat niet leuk dus wij zetten daar wat tegenover. Iets wat spring break in alle opzichten weer helemaal het einde maakt: Booty Shake Contests. De dames die mee doen kunnen $150 verdienen en daar kunnen ze dan weer een hoop cheap ass zonnebrillen en condooms van halen. Zodoende zijn er altijd weer een aantal gewillige vrouwen die dat podium opklimmen om eens een flinke twerk show weg te geven.

Wij Nederlanders kennen zulke plekken natuurlijk ook wel: Albufeira, Marmaris, Chersonisoss, Lorret de Mar, Mallorca en voor de echte feestbeesten Renesse. Maar toch lijkt alles met spring break er nog tien keer gekker aan toe te gaan. Toch maar eens naartoe!

Reageer op artikel:
Tijdens spring break gaan studenten helemaal los met twerk competities
Sluiten