Als jij het 8 uur kan volhouden in dit spookhuis, win je 20.000 euro

Je kent vast wel iemand die gillend wegrent bij het woord ‘spookhuis’, maar er zijn ook zeker gekken onder ons die het liefst elk spookhuis bezoeken die er te bezoeken valt. Vaak moet je geld betalen om zo’n griezelhuis bezoeken. Hoe gaaf zou het zijn als je betaald wordt om je de stuipen op het lijf te laten jagen? In Amerika kan dat!

Je moet dus nog wel effe een vliegticket en een verblijf regelen, maar geloof ons: die kosten gaan niks zijn. In Amerika is er namelijk een spookhuis waar je 20.000 euro kan winnen als je er acht uur lang in durft te blijven.

Spookhuis McKamey Manor

McKamey Manor is een Amerikaanse spookhuisattractie waarin survival-horrorachtige gebeurtenissen worden nagespeeld. Het horrorhuis is het hele jaar door in gebruik en biedt bezoekers een rondleiding. Deze rondleiding kan, als je niet in je broek schijt van angst, acht uur lang duren. Mocht je dus knettergekke vrienden hebben die dit avontuur met je aan willen gaan, trommel ze even bij elkaar en boek die vliegtickets. We hebben het hier wel over 20.000 euro hé! Die acht uur van je leven moet je dan maar even doorstaan met angst.

Wachtlijst

Bezoekers aan het spookhuis moeten een verklaring van afstand van aansprakelijkheid ondertekenen om deel te nemen. Mocht je namelijk trauma’s oplopen of iets, dan is het bedrijf niet aansprakelijk. Je wordt onderworpen aan verschillende vormen van fysieke en psychologische marteling. Als je wilt opgeven, moet je een bepaald ‘safe word’ roepen, anders mag je er niet uit. Er is nog niemand geweest die het acht uur heeft volgehouden in het huis. Scheelt weer, niemand is er dus al vandoor met de 20.000 euro. Extra kans voor jou dus. Ondanks dat het gewoon extreem eng is, is er toch echt een wachtlijst van 24.000 mensen die het huis maar al te graag willen bezoeken. Wees er dus snel bij zouden wij zeggen.


Reageer op artikel:
Als jij het 8 uur kan volhouden in dit spookhuis, win je 20.000 euro
Sluiten