‘SpongeBob SquarePants’-restaurant opent binnenkort de deuren naar een Bikinibroek-beleving

Zijn we niet allemaal stik benieuwd naar hoe de befaamde burgergs smaken uit de Krokante Krab? Dit leek niet meer dan een droom te zijn, tot voor kort. Het dichtst bij ‘de krabburger’ dat we kunnen komen is straks in São Paolo, Brazilië. Hier wordt het “Bob Esponja – Burger & Restaurante” geopend.

We zullen er 9.800 km voor moeten reizen, maar dat zal vast makkelijker zijn dan Bikinibroek zelf te bereiken. Vanaf april opent het restaurant zijn deuren en kunnen bezoekers zich onderdompelen in het universum van dat goedlachse gele vierkant. Deze plek belooft meer te serveren dan alleen fastfood, wat het nog interessanter maakt.

SpongeBob SquarePants restaurant

Er wordt groots uitgepakt. Nickelodeon, onderdeel van Paramount Global, werkt samen met het bedrijf Fan&Food voor de locatie. Er is straks ruimte voor 254 bezoekers, verdeeld over vier verschillende ruimtes met elk een eigen thema.

De eerste verdieping van het restaurant is het bekende Bikinibroek-hamburgerrestaurant. Het zal de bezoekers compleet het gevoel moeten geven alsof ze zich midden in de kinderserie bevinden. Wat kun je hier eten? Hamburgers, natuurlijk. Op de tweede verdieping is een lounge, waar 40 zitplaatsen de ruimte vullen van het bekende ‘spookschip van de Vliegende Hollander’ uit het programma. Hierin wordt een uniek moment beloofd door de eigenaren. Ook op dezelfde verdieping zal een uniek fine-diningrestaurant te vinden zijn, met als thema ‘SpongeBob SquarePants‘. Gasten kunnen hier genieten van een speciaal menu dat is samengesteld door de beroemde chef-kok Heaven Delhaye. Wat precies wordt voorgeschoteld, is nog niet duidelijk. De locatie is verrijkt met twee ruimtes speciaal voor kinderen, waar zij hun hart kunnen ophalen bij “Casa da Sandy”. En een giftshop mag natuurlijk ook niet ontbreken. Mochten we toevallig in São Paulo zijn, dan zouden we graag de culinaire wonderen van Bikinibroek ontdekken.

Reageer op artikel:
‘SpongeBob SquarePants’-restaurant opent binnenkort de deuren naar een Bikinibroek-beleving
Sluiten