Splinternieuwe Die Hard-film met terugkerende Bruce Willis

Redactie 27 Sep 2017 Entertainment

We zijn hem nog lang niet vergeten, Bruce Willis als John McClane in Die Hard. De acteur nam voor het eerst het profiel aan van de NYPD officier in 1988, en was voor het laatst te zien als McClane in 2013 in A Good Day To Die Hard.

Ook in het nieuwe vervolg van de Die Hard-reeks zal Willis de rol weer tot zich nemen. Die Hard: Year One zal de titel zijn van de kersverse opvolger. De film zal terugblikken op McClane als broekie bij de politie in de jaren ’80, en de agent zal vervolgens verschijnen in zijn gedaante anno 2017. Het vertelt het verhaal wat voorafgaat aan de eerste Die Hard film.

Willis laat weten dat hij het een enorme eer vindt als ouwe bok (62)  teruggevraagd te worden voor de actie-reeks:  “Hij gaat minstens zo goed als de eerste worden”.

Het enige obstakel wat regisseur Len Wiseman staat te wachten, is iemand te vinden die goed genoeg is om de jonge versie van Bruce Willis te vertolken. Nog een feitje waar je niks aan hebt maar wel leuk is om te weten: Bruce Willis was destijds niet de eerste keus voor de Die Hard films, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Burt Reynolds én Richard Gere wezen allemaal de rol af. Wij hebben er geen spijt van!

LadBible

Reageer op artikel:
Splinternieuwe Die Hard-film met terugkerende Bruce Willis
Sluiten