Een tweede seizoen van de spin-off Berlín officieel onderweg

Je hebt hem ongetwijfeld al gezien, de spin-off van de Netflix-serie La Casa De Papel: Berlín. Nu is er aangekondigd dat er officieel een tweede seizoen van de spin-off zal komen.

Eind 2023 verscheen Berlín op Netflix en het was al meteen een grote hit. Volgens de streamingsdienst was het zelfs een van de best bekeken series over de hele wereld in de eerste week van de publicatie. Wij snappen dat wel, want het is echt een serie om te bingewatchen!

Berlín

Seizoen 1 van Berlín gaat over zijn leven voordat hij de overval ging doen uit La Casa De Papel. Het zal je niet verbazen, maar wederom is deze schurk in deze spin-off bezig met een overval. Deze keer is hij het grote brein achter een operatie op een grote kluis in Parijs. Hij heeft een clubje van 5 criminelen bij elkaar geroepen om heel veel geld te gaan verdienen. Iedereen heeft zo zijn eigen expertise en persoonlijkheid.

Het bruggetje met La Casa De Papel wordt gemaakt wanneer de Spaanse politie betrokken raakt bij de grote zoektocht naar het stel wat een grote hoeveelheid aan juwelen heeft gestolen. Raad maar eens wie er door de Franse politie bij worden gehaald om de zaak te redden. Precies, Raquel Murillo en Alicia.

Er is nog bijna niks bekend over het tweede seizoen van de spin-off, maar een ding is zeker en dat is dat het eraan gaat komen!

Reacties

De reacties op het eerste seizoen zijn uiteenlopend. De een vindt dat het meer over Berlín zijn leven moet gaan, de ander is er helemaal weg van. Het meeste is positief en veel mensen hoopten al op een tweede seizoen. Nou zij kunnen dus blij zijn en wij zijn dat ook!

Reageer op artikel:
Een tweede seizoen van de spin-off Berlín officieel onderweg
Sluiten