Heerlijke meme te zien in de nieuwe trailer van Spider-Man: Across the Spider-Verse

De langverwachte Spider-Man: Across the Spider-Verse, heeft vandaag een nieuwe trailer gekregen. Met deze nieuwe trailer zet Sony Pictures de opbouw voor Spider-Man: Across The Spider-Verse voort. Als vervolg op Spider-Man: Into the Spider-Verse uit 2018, draait de aanstaande animatiefilm om Miles Morales die weer verwikkeld raakt in de Spider-Verse.

Herkenbaar

In de trailer zien we dat Miles Morales (met stem van Shameik Moore) alle dingen doet die we van Spider-Man kennen. Lekker aan zijn web slingeren door Brooklyn, gevaar stoppen waar nodig en alsnog overal te laat voor komen. Ook keert Gwen Stacy (Hailee Steinfeld) uit de eerste film terug. Ze introduceert Miles aan ‘The Lobby’, een soort station tussen alle dimensies.

Verhaal gaat verder

In ‘The Lobby’ zien we Miguel O’Hara, ook wel bekend als Spider-Man 2099 (Oscar Isaac). Hem zagen we al eerder in de post-credits scène van Into The Spider-Verse.

Hij lijkt het niet zo op Miles hebben, die vraagt of hij lid kan worden van deze club met allemaal verschillende Spider-Mans. Waarom hij het niet zo op Miles heeft is niet helemaal duidelijk, maar waarschijnlijk vindt Miguel Miles een bedreiging voor de Multiverse. Hij refereert namelijk aan de gebeurtenissen van Spider-Man: No Way Home. “En begin niet over Doctor Strange en die nerdy knul van Earth-199999”.

Earth-199999 is de dimensie waarin de Marvelfilms zich afspelen. In No Way Home hadden Spider-Man en Doctor Strange een paar probleempjes met het multiversum, nadat Tom Holland’s Peter Parker zich te veel bemoeide met een spreuk van Doctor Strange.

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Spider-Mans

Miles bevindt zich in het verwarrende multiversum. Hij ontdekt daar een uitgebreid team van Spider-People en leert hoe zijn tegenhangers belast zijn met het beschermen van het bestaan van het multiversum. Samen met al die andere Spider-People is er in de trailer ook nog een leuke scène te zien. Je ziet namelijk een mooi moment waarin de iconische ‘Spider-Man pointing meme’ wordt nagebootst.

Spider-Man: Across The Spider-Verse is op 2 juni in de bioscopen te zien.

Reageer op artikel:
Heerlijke meme te zien in de nieuwe trailer van Spider-Man: Across the Spider-Verse
Sluiten