LeBron James bevestigt dat filmen Space Jam 2 is begonnen

redactie 25 Jun 2019 Entertainment

Je moet onder een steen geleefd hebben om niet door te hebben dat Space Jam een vervolg krijgt. De crossover tussen Looney Tunes en de beste basketballers van de 90s zal in het tweede deel LeBron James in de hoofdrol hebben. En goed nieuws, de basketballer tweette zojuist dat het filmen van de film is begonnen.

De speler van de Los Angeles Lakers wordt in het vervolg de opvolger van Michael Jordan. Ryan Coogler die we kennen van Black Panther zal eraan werken als producer. Terence Nance die voor HBO de show Random Acts of Flyness maakt zal de regisseur worden. Ook de basketballers Damian Lillard, Anthony Davis, Klay Thompson en de WNBA sterren Diana Taurasi en Nneka Ogwumike zullen in de film te zien zijn.

LeBron is enthousiast

LeBron James sprak dan ook zijn genoegen uit over het samenwerken met de producer Ryan Coogler. Zo vertelde Lebron dat toen hij opgroeide er geen zwarte superhelden waren. “Ik ben groot fan van zijn visie voor Black Panther”. Verder legde hij uit over Space Jam 2: “Deze samenwerking is veel meer dan ik en Looney Tunes die samenkomen en een film maken. Het is veel groter. Het zou fantastisch zijn als kinderen begrijpen hoe sterk ze kunnen voelen en hoe sterk ze kunnen zijn als ze nooit hun dromen opgeven. Volgens mij heeft Ryan dat voor veel mensen betekend.”

Reageer op artikel:
LeBron James bevestigt dat filmen Space Jam 2 is begonnen
Sluiten