Snoop Dogg krijgt de lachers op z’n hand in The Underdoggs

In de aankomende film The Underdoggs kruipt Snoop Dogg in de rol van NFL-legende Jaycen ‘Two Js’ Jennings. De film volgt het verhaal van Jennings, die veroordeeld wordt tot een taakstraf en zichzelf plotseling als coach van een jeugd American Football-team terugvindt. Zo vermijdt hij de gevangenis en hoopt hij zijn opkomende carrière een boost te geven.

Een rol die Snoop op het lijf geschreven is. De man weet hiermee ongetwijfeld de lachers mee op z’n hand te krijgen. Wij zien hem al zitten, in zijn glanzende G Wagon terugkerend naar zijn geboortewijk en om zijn missie te voltooien.

Prime Video

De film zal niet in de traditionele bioscopen verschijnen, maar krijgt direct een release op een streamingdienst dankzij de samenwerking tussen Prime Video en MGM. Streamingpartner Prime Video heeft via de eerste trailer aangekondigd dat de komedie met Snoop Dogg op 26 januari in première gaat.

The Underdoggs

Voor Snoop Dogg is The Underdoggs meer dan een filmproject. Het is een project dat diep geworteld is in zijn persoonlijke betrokkenheid bij de sport. “Deze film raakt me op een persoonlijk niveau, omdat ik al meer dan vijftien jaar als footballcoach werk voor de Snoop Youth Football League”, deelt Snoop over zijn organisatie die stedelijke kinderen aanmoedigt om aan sport te doen.

Snoop Dogg

Kenya Barris, de befaamde producer van series als Black-ish staat aan het roer van deze komedie. Naast Snoop Dogg zien we andere bekende gezichten, waaronder George Lopez, bekend van Blue Beetle, Tika Sumpter (ken je wellicht van van Sonic) en Andrew Schulz.

The Underdoggs is vanaf 26 januari te bewonderen op Prime Video.

Reageer op artikel:
Snoop Dogg krijgt de lachers op z’n hand in The Underdoggs
Sluiten