Snoop Dogg blijkt ware marketingking en neemt de hele wereld in de maling

Wie nog een lesje marketing nodig heeft, kan voortaan aankloppen bij raplegende Snoop Dogg. Een paar dagen geleden wist hij het internet op z’n kop te zetten door aan te kondigen te stoppen met blowen. De rapper en blowen bleken zo aan elkaar verbonden te zijn, dat de aankondiging direct wereldnieuws werd. Het bleek echter allemaal een reclamestunt te zijn.

We moeten het ‘m nageven, wij waren er vorige week ook van overtuigd. Zo erg zelfs, dat wij er een heel artikel aan hadden gewijd. Maar die kan direct weer de prullenbak in, want ome Snoop laat via Instagram weten dat hij helemaal niet gaat stoppen met het roken van groene toeters. Hij is wel klaar met roken, maar op een heel andere manier als dat velen dachten.

Snoop Dogg stopt niet met blowen

De rapper plaatst namelijk op zijn Instagram-pagina een advertentie voor een vuurkorf, waarin hij, net zoals in de eerdere aankondiging, aangeeft ‘te stoppen met smoke’. Hoewel het al wel een beetje een rare bewoording was, interpreteerde velen dat als dat hij ging stoppen met blowen, maar niets bleek minder waar. Hij gaat wel stoppen met ‘smoke’, maar doet dat doormiddel van een rookvrije vuurkorf van Solo Stove. Een merk wat gespecialiseerd is in het maken van rookvrije vuurkorven en pizza ovens. En ook deze post gaat op social media gelijk viraal, als dit geen goede reclame is dan weten wij het ook niet meer.

Reacties

De mensen van de marketingafdeling van Solo Stove hebben in ieder geval de juiste persoon aangewezen voor hun reclame. Want ook deze aankondiging van d-o-double-g zal weer genoeg in de aandacht komen. Veel mensen hebben al gereageerd op de post, en voelen zich, net als ons, in het ootje genomen. Ook zijn er een hoop mensen die aangeven dat ze van tevoren al wisten dat er niets van de aankondiging klopte, en al doorhadden dat dit een reclamestunt zou moeten zijn geweest. Ja ja, zo kennen wij er ook nog wel een paar.

Wij vinden het in ieder geval hilarisch hoe de rapper zo’n beetje de gehele wereldbevolking in de maling heeft genomen, en indrukwekkend om te zien dat onze Snoop na al die jaren nog steeds zo relevant is. Het is in ieder geval een rustgevende gedachte dat The King of Weed waarschijnlijk op dit moment alweer van een grote poffer aan het genieten is. Het zou ons niet verbazen als ‘ie er eentje heeft opgestoken vlak voor de opname van onderstaande reclame. Sommige dingen moeten ook nooit veranderen. Want zeg nu even eerlijk, Snoop Dogg zonder een joint, is ook geen gezicht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door snoopdogg (@snoopdogg)

Reageer op artikel:
Snoop Dogg blijkt ware marketingking en neemt de hele wereld in de maling
Sluiten