Snoop Dogg komt met megashow naar Amsterdam

redactie 10 Oct 2019 Entertainment

Alle geruchten bleken waar te zijn. Snoop ‘Dogg’ Dogg komt eindelijk met een vette show naar onze hoofdstad. De rapper uit de West Coast maakt er een heel feest van en pakt groots uit met zijn wereldwijde ‘I Wanna Thank Me’ tour.

Fenomeen

Snoop Dogg is zoals we weten zeker geen kleine jongen in de rapscene. De rapper is onder andere een van de grondleggers van de Gangsta Rap in de 90’s. Toen werkte hij samen met artiesten als Dr. Dre en 2Pac.  Met zijn bizarre stem, funky beats en een unlimited supply aan wiet is hij een absolute legend in the game. Snoop heeft zelfs een ster op de Hollywood Walk of Fame.

I Wanna Thank Me

Het nieuwe 17e album van Snoop heet I Wanna Thank Me. Met dit album viert hij letterlijk ‘zijn’ succes en het feit dat hij al 25 jaar aan de top staat. Na zo’n carrière mag een beetje arrogantie best joh. De Doggfather is natuurlijk niet The Doggfather als die niet groot zal uitpakken. Om zijn nieuwe album en tour te vieren heeft hij ook een documentaire gemaakt over zijn indrukwekkende levensloop. Deze is te zien op het kanaal: SnoopDoggTV.

Special tour

Het is ook niet zomaar een tour. Nee, Snoop neemt ook nog een paar vette matties mee natuurlijk. Alle Californian legends (Warren G, Tha Dogg Pound, RJmrLA, Obie Trice en D12) gaan mee op reis. Wij hopen dat na dit optreden de Ziggo Dome nog over een dak beschikt. Ook willen wij de coffeshops de tip doorgeven om even flink in te slaan. Snoop smoked nogal graag wat J’s en zijn matties zijn er ook niet vies van. Ook zal het publiek zeker wat inslaan. Het wordt een ‘vrolijke’ en ‘mistige’ avond in Amsterdam.

Snoop 'Doggy' Dogg
Foto: I Wanna Thank Me

Tickets

De kaartjes van de tour gaan aankomende maandag in de verkoop. Via de I Wanna Thank Me website. Keep on rocking Snoop!

 

Reageer op artikel:
Snoop Dogg komt met megashow naar Amsterdam
Sluiten