7 opvallende sneaker collabs van de afgelopen tijd

Een goed paar sneakers is een must have voor iedereen, al helemaal met de zomer in aantocht. Ben je op zoek naar die ene special edition die online is uitverkocht of zoek je een specifieke colorway? Dan kan je Sneakerness dit weekend in Amsterdam niet missen! Ook als je het leuk vindt om te leren hoe een sneaker wordt gemaakt of hoe je ‘m zelf kan customizen ben je hier aan het goeie adres. 

De ultieme sneakerhemel, ook wel Sneakerness genoemd, strijkt jaarlijks neer in Amsterdam, Parijs, Milaan en Zurich. Hier ontdek je niet alleen de lijpste sneakers die je doen watertanden, van tijdloze classics tot aan limited edition pareltjes die je bankrekening doen sidderen. Hoe dan ook, je ogen worden gegarandeerd verwend met een visueel spektakel waar het hart van elke sneakerliefhebber sneller van gaat kloppen.

Patta For Life, panels en customizen

Dit jaar wordt het spektakel naar een hoger niveau getild met de vertoning van de documentaire Patta For Life. Laat je inspireren tijdens de panelgesprekken a la Zomergasten waar bekenden uit de hiphop- en sneakerwereld je meenemen in hun fascinerende verhalen. Wil je je eigen stempel drukken op je sneakers? Neem dan deel aan de creatieve workshop waar je je favoriete kicks kunt versieren met je eigen unieke ontwerpen. Voor inspiratie kun je terecht bij de meesterlijke graffiti-kunstenaars, die live aan het werk zijn of bij de toffe foto-expositie die je een blik gunt in de betoverende wereld van sneakers.

Inspiratie

Om je nog even te inspireren hebben we hier de meest opvallende collabs van de afgelopen tijd onder elkaar gezet:

1. Pharrell x Adidas Samba

Sneakerness

2. Air Max 1 Kids of immigrants

3. Dior x Birkenstock

4. Corteiz Air Max 95 pink

5. Nike x PEACEMINUSONE Kwondo 1

6. Fear of God X Adidas

7. New Balance X Action Bronson

Sneakerness

Als echte sneakerliefhebber kan je dit event niet aan je voorbij laten gaan. Sneakerness vindt plaats op zaterdag 27 en zondag 28 mei in de Kromhouthal in het bruisende Amsterdam Noord. Meer info en tickets vind je op sneakerness.com.

Reageer op artikel:
7 opvallende sneaker collabs van de afgelopen tijd
Sluiten