Sneaker fans moeten bij Zalando zijn om de laatste releases te checken

De tijden dat je naar je favoriete schoenenwinkel moest om een nieuw paartje op de kop te tikken liggen al een tijdje achter ons. Tegenwoordig kun je lekker achter je telefoon de vetste paartjes richting je schoenenrek klikken. Wat je wellicht niet weet, is dat Zalando zeer scherp op de hoogte is van de laatste sneaker releases.

Die collectie is overigens heel breed. Van de laatste Air Maxjes tot kleurrijke New Balance tot tijdloze classics van adidas Original. Alles zit wel zo’n beetje in het assortiment. Op de pagina Favorieten van de Week worden de laatste releases verzameld.

Classics

Maar niet alleen de laatste releases, ook tijdloze classics kun je bij Zalando terecht. Nieuw paartje witte Nike Air Force 1 bestellen? Of toch liever de adidas Originals Stan Smith? Hebben ze allebei voor je. Ga je toch liever voor een stel Vans Old Skool? Geen zorgen, zijn aanwezig.

Merken

Naast eerder genoemde merken kun je nog terecht voor merken als Helly Hansen, Burton, Timberland, Napajiri, Reebook en The North Face. Dus niet alleen sneakers, ook voor je winterboots is Zalando er voor je. Het enige wat je hoeft te doen is je schoenveters vast te maken en inloggen. Op het Sneakernet van Zalando is een oneindige collectie te vinden aan sneakers en stijlen. Mocht je op zoek zijn naar inspiratie, dan weet je waar je moet zijn. Wij hebben alvast een paar van onze favorieten verzameld. Check Sneakernet van Zalando voor meer sneakers en broodnodige inspiratie.

Packshots

In samenwerking met Zalando

Reageer op artikel:
Sneaker fans moeten bij Zalando zijn om de laatste releases te checken
Sluiten