De nieuwe smart #3 is de grootste smart ooit

Jaren geleden was smart de sensatie in autoland met de introductie van de ForTwo. Nu zijn ze weer terug met een nieuwe model in de vorm van de smart #3 (zonder hoofdletter ja). Wat kunnen we daarvan verwachten? 

Met de smart #3 ben je verzekerd van een comfortabele auto die een sterke indruk achterlaat. De actieradius van 455 km zorgt ervoor dat grote afstanden makkelijk te bereiken zijn zonder onnodige stops om je auto op te laden. De auto is te koop vanaf een kleine 40.000 euro of je betaalt maandelijks een bedrag van 579 euro.

smart #3
Foto: smart media Foto: smart media

Details

Verder is de auto uitgerust met veel verbeteringen ten opzichte van de vorige modellen. De aerodynamica is verbeterd, de luchtweerstand is verminderd en met een verhoogde actieradius wordt jouw rit alleen maar fijner. Jij bent benieuwd naar het vermogen? Die valt zeker niet tegen, met een totaal van 272 pk. De looks van de auto kunnen ons ook wel bekoren: sportief, met stijlvolle details.

Elektrisch rijden

Tegenwoordig gaan er steeds meer automerken over op elektrisch rijden. Dit doen ze om minder CO2-uitstoot te realiseren. Met de smart kan je gemakkelijk en snel je auto opladen en raas je in korte tijd  zo weer over de autobaan. Met een laadtijd van minder dan 30 minuten is de perfecte auto voor jou om mee te rijden.

Meerdere opties

Het is mogelijk om uit meerdere varianten te kiezen bij de smart #3. Je hebt de keuze uit de smart #3 Pro, Pro+, Premium, Anniversary Edition en BRABUS. Elke variant heeft zijn eigen bijzondere toevoeging aan de wagen. Daarnaast is het ook mogelijk om de auto aan te schaffen in meerdere kleuren. De beschikbare kleuren van de auto zijn wit, zwart, grijs, blauw, groen, geel met zwart of de oranje zoals op de foto’s hieronder is te zien. Welk kleurtje pak jij?

Reageer op artikel:
De nieuwe smart #3 is de grootste smart ooit
Sluiten