Apple onderzoekt spectaculaire producten

Wie weet zien we over een tijdje mensen lopen met een slimme bril of een fitnessring. Bedrijven komen met steeds meer technologische snufjes en Apple doet daar vrolijk aan mee. Het tech-bedrijf is deze nieuwe ideeën aan het onderzoeken.

Apple is zich de afgelopen jaren steeds meer aan het richten op het bedenken en produceren van draagbare producten. Zo zien we nu natuurlijk de verschillende edities van de AirPods en de Apple Watch. Met de nieuwe producten zou het bedrijf deze business uit kunnen breiden.

Slimme bril

Een slimme bril die audio levert zodat je geen AirPods meer hoeft te dragen, dat is waar Apple nu mee bezig is. Hoewel de ontwikkeling van deze bril zich nu nog bevindt in het technologisch onderzoek, kunnen we in de toekomst dus wel echt zo iets gaan verwachten!

Apple heeft een grote droom om ooit een echte augmented reality-bril te ontwikkelen die je dagelijks op kan. De Apple Vision Pro is zo’n augmented reality-bril, maar nog niet echt voor het dagelijkse gebruik. Zo’n bril geeft een interactieve ervaring die de echte wereld versterkt met computergegenereerde informatie. Voor ons klinkt dat nog allemaal heel ver weg en onwerkelijk, maar de slimme bril waar Apple nu mee bezig is kan hier een perfect opstapje voor zijn.

Fitnessring

De slimme ring is verzonnen door de leidinggevenden van het gezondheidsteam binnen Apple. Je moet het eigenlijk zien als de vervanger van een de Apple Watch. Wij kunnen ons nog niet helemaal voorstellen wat voor een grote ring dat dan wel niet zal zijn, maar nieuwsgierig zijn we zeker wel! Voor nu is het idee voor een slimme ring echt alleen nog maar een opzetje en is het bedrijf nog niet bezig met het werkelijk produceren van het product.

Goedkoper

Hoe ga je mensen van de Apple Watch naar de Fitnessring krijgen en van de headset van Apple naar de slimme bril? Nou, daar heeft Apple alvast over nagedacht. De Fitnessring en de slimme bril zullen namelijk goedkoper worden dan de vergelijkbare producten die al verkocht worden door Apple.

Reageer op artikel:
Apple onderzoekt spectaculaire producten
Sluiten