Slaapkamertip: Europe Magic Wand Massager

redactie 25 feb 2016 Entertainment

Heb je even schoon genoeg van de lieve, degelijke missionarisseks a een keer per week? Behoefte aan een spicy upgrade van je slaapkamerleven? Hebben wij een tip voor je. Koop eens een toy. Juist ja, een seksspeeltje. Wat te denken van de Europe magic wand massager! Het zusje van de vibrator staat garant voor een dosis vorstelijk vertier. Wereldwijd wordt ‘ie stevig aanbevolen door seksuologen en zelfs vrouwen die moeilijk te orgasmeren zijn komen dankzij de Hitachi Magic in dijbeentrillende situaties. Lijken ons argumenten genoeg.

Maar we gaan met liefde nog even verder hoor. De Magic Wand beschikt over zes kalmerende vibraties. Dat zijn zes verschillende standjes. Heeft je madeliefje wat te kiezen. Uiteraard kan dit alles ook weer in verschillende maten worden bekokstoofd. En dan heb je ook nog allerlei verschillende opzetstukjes om er nog wat diversiteit in te brengen. Variatie te over. 

Wist je dat de Europe Magic Wand dé bestseller op het gebied van seksspeeltjes is? Zelfs de chicks uit Sex and the City gingen er heel lekker op. Nou vriend, waar wacht je nog op. Bestel hem hier!

Reageer op artikel:
Slaapkamertip: Europe Magic Wand Massager
Sluiten