De lekkerste gin van Nederland slaat zijn vleugels verder uit over Europa

De zon schijnt, het is bijna weekend, laat die G&T’s maar komen! Wij weten welke je moet hebben, want Sir Edmond zorgt voor die heerlijke verfrissende  alcoholische versnapering waar je reikhalzend naar uitkijkt. 

De gin is niet alleen ons opgevallen, hij is zo goed dat hij langzaamaan heel Europa aan het veroveren is. Na begin 2022 de markt te hebben uitgebreid naar Italië en Slovenië zet Sir Edmond nu zijn eerste stappen in Kroatië. Niet voor niks natuurlijk, want Kroatië is de afgelopen jaren gegroeid als vakantieland. Stranden, historische steden, bergen, prachtige parken en meer dan duizend eilanden. Wij zouden hier wel met een heerlijk glas gin in onze hand aan de zee willen zitten. En jij ook.

Samenwerking Brza Distribucija

Dankzij de samenwerking met Brza Distribucija, de drankgigant die verantwoordelijk zal zijn voor de binnenlandse distributie van Sir Edmond Gin, kan heel Kroatië nu kennis maken met de in Schiedam geproduceerde bourbon vanilla-infused gin. Klinkt alleen al lekker. Brza Distribucija is een bekende en gerespecteerde importeur en groothandel van wijnen en sterke dranken. De bazen combineren uitgebreide kennis van lokale producten met een passie voor unieke en kwalitatief hoogwaardige importproducten. Zo kwamen ze ook uit bij de gin van Sir Edmond.

Het bedrijf is opgericht door een groep ambitieuze vrienden (maakt die vrijmibo’s helemaal gezellig) en heeft in de loop der jaren een sterk netwerk opgebouwd in alle marktsegmenten. Brza Distribucija runt twee toonaangevende websites in Kroatië, tipsy.hr en wineandmore.com.

Sir Edmond gin

Wat je ver haalt is lekker

Brza Distribucija staat nu dus in de startblokken om Sir Edmond te gaan promoten en distribueren in Kroatië, vertelt Dario Drmač, CEO. “We zijn verheugd dat we de kans krijgen om dit product met een zeer onderscheidend karakter op de Kroatische markt te introduceren. Bij het vinden van een onderscheidend product om te importeren en aan het Kroatische publiek te presenteren, hebben we uitgebreid onderzoek gedaan en Sir Edmond Gin was er één die aan alle vereisten voldeed om er een succes van te maken. Het is een product van hoge kwaliteit, met een geweldig verhaal en geweldige mensen erachter. We zijn er zeker van dat we samen Sir Edmond Gin tot één van de meest herkenbare gin-merken op de Kroatische markt kunnen maken. We kijken met vol vertrouwen uit naar alles wat ons te wachten staat!” Nou, daar proosten we op!

Reageer op artikel:
De lekkerste gin van Nederland slaat zijn vleugels verder uit over Europa
Sluiten