Shaquille O’Neal gaat los en jumpt in een moshpit op Tomorrowland

redactie 22 Jul 2019 Entertainment

Shaquille O’Neal was afgelopen weekend keihard aan het shinen op het festival Tomorrowland. Niet alleen als DJ Diesel, wat zijn artiestennaam is, maar ook als hij in het publiek staat gaat hij helemaal los. Hij duikt bijvoorbeeld in een kolkende moshpit.

Stel je voor dat je in een moshpit met The Shaq terecht komt. Besef even dat die gozer 2,16 meter lang is, die krijg je niet zo snel van zijn plek. Shaquille brak begin jaren ’90 door in de NBA. Hij speelde onder andere bij de LA Lakers, Miami Heat en Boston Celtics. In 2011 kwam er een einde aan zijn basketbalcarrière en begon zijn tweede leven als dj.

Artiest

Shaq heeft ook een tijdje een uitstapje gemaakt als rapper, maar dat was niet zo’n succes. Zijn dj-carrière gaat een stuk lekkerder. Hij wordt als DJ Diesel steeds vaker gevraagd om op grote festivals op te treden. Dus ook op een van de grootste dancefestivals van de wereld, Tomorrowland in België. Je kunt zo’n geniale gast er ook prima bij hebben op een feestje, dat laat hij met deze actie wel zien.

Publiek

Tussen het optreden door heeft hij ook nog de tijd om een andere act op het festival te bezoeken. Sta je toch even raar te kijken als artiest als de enige echt Shaquille O’Neal torenhoog boven de rest van het publiek uitsteekt en losgaat op jouw set. Laat staan als hij ook nog eens mee gaat doen met een moshpit. Mooie vent die Shaq.

View this post on Instagram

@shaq @modestep @monstercat @tomorrowland ❤️❤️❤️❤️

A post shared by Kill The Noise (@killthenoise) on

View this post on Instagram

Sometimes is better to party WITH the people, than for the people ! @tomorrowland

A post shared by DJ DIESEL (@djdiesel) on

Reageer op artikel:
Shaquille O’Neal gaat los en jumpt in een moshpit op Tomorrowland
Sluiten