Meest sexy man van 2018 Idris Elba onthult zijn geheim

redactie 8 nov 2018 Entertainment

Je zou maar de meest sexy man van 2018 zijn. Dan heb je het toch wel echt gemaakt. De Britse acteur Idris Elba werd door People uitgeroepen tot Sexiest Man Alive 2018. Maar hoe blijft deze gast nou zo goed in vorm? 

Jimmy Fallon maakt het nieuws bekend in zijn Tonight Show. Elba zelf was daar niet bij.  Via een videoverbinding liet hij weten: ”Heel veel dank aan People! Mijn moeder zal heel, heel trots zijn.” Niet alleen zijn mams was trots, ook wij zijn trots op de acteur. Hoewel we ook wel een klein beetje jaloers zijn.

Egoboost

De acteur is de 33ste man die deze prominente titel mag gebruiken. Hij spreek zelf over een enorme ‘egoboost’. Nu is de acteur zeker over zichzelf, maar dat was vroeger wel anders. Hij was toen erg lang en dun, hij werd nogal wat gepest. Nadat hij ging trainen en een snor liet staan, kwam daar gelukkig verandering in.

Zijn geheim

In 2015 vertelde Elba aan Men’s Health hoe hij zo goed in vorm blijft. ”Shadowboxing is een van de beste trainingen die je kunt doen,” zei hij in het interview. “Je hebt geen apparatuur nodig en het werkt elke spier.” Zijn ultieme doel is om op elk moment klaar te staan ​​om een ​​tegenstander aan te vallen. Dat klinkt heftig. ”Mijn ultieme fitnessdoel is om vechtklaar te zijn.” Dus dan weet je wat je te doen staat vriend. Zijn favoriete cardiotraining is… trommelgeroffel… touwtjespringen. Die zag je niet aankomen he.

 

Reageer op artikel:
Meest sexy man van 2018 Idris Elba onthult zijn geheim
Sluiten