Netflix klapper Sex Education krijgt tweede seizoen

redactie 4 feb 2019 Entertainment

Wie de Netflix Original serie Sex Eductation nog niet heeft gezien. Kom eens heel gauw uit die luie stoel en ga ’t kijken. Of beter, blijf lekker zitten, pak een biertje en enjoy, want, Netflix heeft ‘t ‘m weer eens geflikt. Dit is de zoveelste hit van de streamingdienst. Met een score van 8.5 op IMDb is de serie zeker niet onaardig te noemen. Daarbij komt nog eens het goede nieuws dat de komst van een tweede seizoen is bevestigd door Netflix.

Wanneer we het tweede seizoen van de grandioos leuke serie kunnen bekijken is nog niet helemaal bekend. Wat we wel weten en waar we best wel happy van worden, is dat het verhaal van seizoen twee een vervolg wordt op het voorgaande seizoen. We kunnen lekker gaan zitten voor acht nieuwe afleveringen van Sex Education.

Acteurs

Ook hier kunnen we opgelucht ademhalen, want in de nieuwe reeks aflevering van Sex Education zullen we dezelfde koppies terugzien. Dat betekent dus ook dat we weer kunnen genieten van Emma Mackey als Maeve.

View this post on Instagram

"I'm not scared of anything, dickwad." – Maeve Wiley ? @sexeducation @netflixuk

A post shared by Emma Mackey (@emmatmackey) on

View this post on Instagram

A post shared by Emma Mackey (@emmatmackey) on

Sex Education

De serie gaat over een jonge knaap genaamd Otis Milburn. Zijn moeder is een sekstherapeute, maar Otis zelf is nog een rookie op het gebied van seks. Heel toevallig weet hij het seksprobleem van een schoolgenootje op te lossen. Dit gaat niet onopgemerkt door de bloedmooie Maeve Wiley. Samen besluiten ze een illegale sekstherapiepraktijk op school te beginnen. Met de kennis die Otis overneemt van zijn moeder, komen ze een heel eind.

Reageer op artikel:
Netflix klapper Sex Education krijgt tweede seizoen
Sluiten