Zangeres Sevdaliza is gezicht van de Zalando x adidas Originals campagne

Zalando is één van de meest toonaangevende modeplatforms van Europa en zij slaan nu de handen ineen met een van de grootste sportmerken ter wereld: adidas. Aan de Nederlands-Iraanse zangeres Sevdaliza de eer om het gezicht te zijn van de Zalando x adidas Originals “MY SUPERCOURT MY STORY”campagne. 

De campagne is erop gericht om Europeanen te inspireren hun telefoon wat vaker te laten liggen. In plaats daarvan moeten we inspiratie en creativiteit halen uit alles om ons heen. Het is daarnaast ook een tribute naar de iconische, maagdelijk witte Supercourts van het bekende sportmerk.

Supercourt

De Supercourt staat voor vijftig jaar aan ervaring die adidas heeft opgedaan op de straat en daar wordt met deze campagne weer nieuw leven in geblazen. Voor die toffe foto’s van de campagne zijn ze er dan ook op uitgetrokken naar straat, het echte leven. Even weg van de online wereld. Helemaal binnen het thema van de campagne. De witte patta’s dienen als metafoor, die van een blanco papier om je eigen verhaal te vertellen.

Sevdaliza

Zangeres Sevdaliza werd geboren in Iran en kwam op haar vijfde naar Nederland. Uiteindelijk kreeg ze via het basketbal een scholarship en speelde ze in het Nederlands team. Inmiddels is ze zangeres en dus het gezicht van deze campagne. Hieronder de beelden uit de Zalando x adidas Originals collectie.

 

Reageer op artikel:
Zangeres Sevdaliza is gezicht van de Zalando x adidas Originals campagne
Sluiten