Met Sellpy koop jij opgeknapte tweedehands sneakers voor een prikkie

Stel je voor, je wilt flexen met een paar nieuwe patta’s, maar je bankrekening zegt een dikke nee. Helaas. Normaal gesproken wordt het dan nog even doorlopen op die inmiddels afgetrapte stappers van je, maar daar heeft de Rotterdamse start-up WEAR iets op bedacht, je kan bij hen namelijk opgeknapte oude sneakers kopen die er helemaal spik en span uitzien. In samenwerking met platform Sellpy droppen ze nu een dikke collectie op het verkoopplatform. 

De start-up WEAR is gespecialiseerd in het opknappen van oude sneakers, die je naderhand weer voor een zacht prijsje kan overkopen. Klinkt goed toch? Het bedrijf gaat in samenwerking met verkoopplatform Sellpy en droppen een reusachtige collectie van maar liefst 300 gebruikte schoenen. Van New Balance tot Nike, voor ieder wat wils. We weten bijna zeker dat er voor jou ook wel wat tussen zit.

Sellpy slaat handen ineen met WEAR en dropt grote collectie refurbished schoenen

Sellpy x WEAR

Maar wees niet bang, de schoenen zullen er niet uit zien als jouw afgetrapte Nikes na een avondje stappen. Deze zijn zorgvuldig schoongemaakt door de Rotterdamse vrienden van WEAR. ‘‘Velen vinden het nog steeds onhygiënisch om de schoenen van iemand anders te dragen. Door onze samenwerking proberen we deze barrière weg te halen door de sneakers grondig schoon te maken en de binnenzool te vervangen’’, zegt co-founder Pim Roggeveen. Wel zo prettig inderdaad. ‘’Deze toegevoegde waarde verlengt niet alleen de levensduur van het product, maar maakt tweedehands ook een voor de hand liggende keuze voor een grotere groep consumenten’’, stelt Roggeveen.

Iris Mateboer, Marketing Manager bij Sellpy heeft een duidelijk doel met de samenwerking: ‘’Tweedehands kopen moet net zo eenvoudig en voor de hand liggend zijn als nieuw kopen. Door samen te werken met WEAR hopen we een stapje dichter bij dat doel te komen’’.

Collectie

De collectie staat vanaf nu online, en daar zitten een aantal serieuze stappers tussen hoor. De maten gaan vanaf 35 tot 46 en bevat verschillende topmerken. Interesse? Dan heb je geluk, want je kan nu kijkje nemen op de website van Sellpy. Onthoud wel, het is een collectie van gebruikte schoenen, dus wees er snel bij want op is op.

Reageer op artikel:
Met Sellpy koop jij opgeknapte tweedehands sneakers voor een prikkie
Sluiten