De meest gestelde seksvragen aan Google plus de antwoorden

Redactie 8 Jul 2020 Entertainment

Als wij snel het antwoord op iets willen weten, is er altijd een vriend waar je op kan bouwen. Juist, Google. Waar kan ik m’n favo serie downloaden? Is een aansteker in de wasmachine gevaarlijk? Hebben draken echt bestaan? Wat voor een vraag je ook hebt, Google staat altijd voor je klaar. Ook voor al je pietlullige seks-vragen.

Het bekende het-is-nog-geen-tijd-voor-kinderen-bedrijf Durex publiceerde recentelijk een lijstje seks-vragen waar wij op globaal niveau het antwoord niet op wisten en dus Google raadpleegden. Oké, sommige vragen zijn nog te begrijpen, maar anderen, wat tha fuck mensen? Omdat wij de lulligste niet zijn, geven we ook nog een concreet antwoord op deze veelgevraagde vragen.

1. Waar zit de G-spot?
Ik hoor m’n vriendin al denken; “Hier wist Google blijkbaar het antwoord niet op”.
De G-Spot is een geribbeld plekje aan de binnenkant van de vagina, aan de kant van de maag, niet richting de anus. Het voelt aan als een sponsachtige structuur. De G-spot is het beste te bereiken met de vinger en kan een enorm stimulerende werking hebben voor vrouwlief, wat jou later misschien weer andere voordelen oplevert.

2. Hoe laat ik een vrouw klaarkomen?
Ja, dit blijft net het kraken van de DaVinci Code bij sommige dames. Metro geeft hierop het antwoord dat je het wellicht beter aan je meisje zelf kan vragen dan aan Google. Iedere vrouw is namelijk verschillend en op deze manier kan zij aan jou aangeven wat ze precies lekker vindt. Echter is wel algemeen bekend dat dames minder snel van ‘de daad’ zelf klaarkomen als van voorspel. Even warmdraaien dus!

3. Kan ik van herpes afkomen?
Nee, hier zit je net zo aan vast als je studieschuld. There is no way back.
Je kan daarentegen wel medicatie gebruiken om de symptomen in bedwang te houden, zodat je het minder snel doorgeeft aan je liefje.

4. Hoe kom je van genitale wratten af?
Schrale troost dus, je bent niet de enige met vreemde bultjes op je zaakje, want ook deze stond tussen de meest vaak gestelde vragen.
Maar echt, laat dat aardappelschilmesje asjeblieft in de la en ga niet zelf voor doktertje spelen. Bel in plaats daarvan gewoon even de GGD of je huisarts, zij weten wél wat je moet doen. Ook kan je beter even geen seks hebben, sorry!

5. Wat is een druiper?
Een druiper is een ander woord voor gonorroe. Je kent ‘m als het hardnekkige vervelende neefje van de familie SOA.

6. Hoe kan ik zelf mijn penis vergroten?
Klote dat je hier blijkbaar onzeker over bent, maar als je niet naar de chirurg wilt, moet je toch echt de grootte van je derde been accepteren.
Daarbij, het formaat van je geslachtszwaard is echt niet de grootste factor bij het leveren van seksueel genot. Zoals we bij vraag 2 al aangaven, vrouwen genieten vaak meer van voorspel! Wil je toch dieper stoten bij een vrouw? Doe dan standjes zoals Doggy-Style.
Droom je van grotere ballen? Dit is tegenwoordig wel makkelijk te behalen. Spuitje botox en klaar, dit heet dan ook “Scrotox”.

7. Hoe meet je een penis?
Nou, ligt er natuurlijk aan of je vriend in slaapstand is of full on spartacus mode. In beide gevallen is het het beste om een liniaal of meetlint te gebruiken en je vriend vanaf je onderbuik op te meten. Rocket science natuurlijk, thank god for Google.

8. Vanaf welke leeftijd mag je condooms kopen?
Ben je 10 en wil je lekker aanklooien met zo’n glibberig ballonnetje, dan mag dat. Iedereen mag condooms kopen, van jong tot oud. Wat een feestje!

9. Hoe penetreer je met een mannelijk geslachtsorgaan een vrouwelijk geslachtsorgaan?
Wauw, als deze manier van zinnen formuleren voor jou dagelijkse kost is, dan zal je er in de praktijk waarschijnlijk nooit achter komen. Maar fair is fair, we zullen ook deze vraag beantwoorden. Je moet ervoor zorgen dat de medepartij ook lekker in the mood is. Voorspel! Anders wordt het waarschijnlijk niks. Ook is het handig als jezelf ook opgewonden wordt, want met een slappe piemel gaat de oorlog niet gewonnen worden. Wanneer je beiden ready to go bent dan schuif je jouw harde paal in haar natte mosseltje. Succes ermee.

10. Hoe lang duurt seks?
Onderzoek uit 2015 wijst uit dat voorspel gemiddeld zo’n 20 minuten duurt en het rampetampen zelf zo’n 7 minuten. Maar er zit natuurlijk geen limiet aan seks. Wil jij de hele avond een marathon houden of juist even snel een quickie, it is all up to you.

Reageer op artikel:
De meest gestelde seksvragen aan Google plus de antwoorden
Sluiten