Met deze 5 seksstandjes overwin je de tropische temperaturen

redactie 29 Jun 2019 Entertainment

De tropische temperaturen blijven aanhouden in ons polderlandje en alleen al het bij stilzitten drupt het zweet van het lichaam. Niet gek dus, als je geen zin hebt om een potje te stoeien onder de lakens. Veel te warm voor, toch? Nou, nee. Eigenlijk niet. Met deze vijf posities trotseer je de hitte en kan je het hoofd koel houden.

Doggystyle

Dit standje heeft geen uitleg nodig toch. Je kan lekker kort en bondig te werk gaan. Uit onderzoek blijkt namelijk dat we op deze manier het snelst een orgasme krijgen. Dit betekent geen uren zwoegen. Perfecte positie dus voor tijdens de warme uurtjes.

Cowgirl

Bij dit standje hoef jij helemaal niks te doen. Ideaal! Je ligt op je rug en kan haar aan het werk zien. Zij heeft de controle en bepaald het tempo, het ritme en de bewegingen. Eigenlijk alles dus. Met je handen kan je de rest van haar lichaam ontdekken. Maar eh, vergeet niet om soms ook even een gentleman te zijn.

Seated Wheelbarrow

Je raakt elkaar minimaal aan en echt alleen op de plekken waar het moet. Ook bij dit standje hoef jij niet heel veel te werken, omdat je zit. Je kan op de rand van het bed of op een stoel gaan zitten. Zij plaatst haar handen op de grond voor je, terwijl jij van achter naar binnen gaat.

Quick Fix

Normaal gesproken is dit standje bedoeld voor onder de douche. In de hitte is dit heerlijk onder een koude waterstraal, maar je kan er ook voor kiezen om voor een blower of airconditioner te gaan staan. Laat haar naar beneden buigen zodat ze haar handen kan laten rusten op een muur of een kasje. Jij kan dan vanachter naar binnen gaan en haar heupen vasthouden.

De schelp

Een hete dag maakt je lenig. Maak hier dus gebruik van! Laat haar op bed liggen met de benen helemaal naar boven. Jij gaat dan net als bij de missionaris positie naar binnen.

Tip: Ijsklontjes doen het altijd goed.  Jouw bloedhitte lichaam koelt direct af en het smeltwater is een goede afleiding voor het onvermijdelijke zweten. Experimenteren maar!

Reageer op artikel:
Met deze 5 seksstandjes overwin je de tropische temperaturen
Sluiten