Sekspoppen-bordeel in Barcelona blijkt gigantisch succes

Redactie 1 mrt 2017 Entertainment

Ja, je leest het goed. Een sekspoppen-bordeel. Er zijn vast mannen die sekspoppen thuis hebben liggen en daar regelmatig hun seksuele verlangens op los laten, wij oordelen absoluut niet. Voor liefhebbers van deze plastic-fantastic poppen is er eindelijk goed nieuws: een speciaal bordeel waar mannen seks kunnen hebben met levensechte poppen.

Het “LumiDoll” bordeel biedt voor €80,- per uur sex dates aan met hun levensechte poppen. Ze hebben er vier en eerlijk is eerlijk, ze zijn realistischer dan je zou verwachten. Als klant krijg je een privé kamer met kaarsjes, muziek en porno. De hele ram-bam om het voor jezelf en jouw pop zo romantisch mogelijk te maken. Volgens de oprichters van LumiDoll is een potje seksen met één van hun poppen beter dan de real-deal.

FHM-Pop

Lumidoll zegt op hun website dat de poppen compleet realistisch zijn. De bewegingen van hun gewrichten tot aan de aanraking. Alles voelt echt. Dit zorgt ervoor dat klanten zonder beperking hun diepste fantasieën kunnen waarmaken. De ervaring met de barbies zou dan ook prettiger, opwindender en erotischer zijn.

Natuurlijk worden de poppen grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd na elk bezoek. Er wordt dus aardig wat afgeboend want LumiDoll claimt dat het storm loopt met de boekingen. In Japan en China (góh) zijn deze bordelen al een groot succes en wie weet kan je binnen no-time in Amsterdam met een pop ketsen.

Merk je dat het bloed niet naar je hoofd, maar naar je pik stroomt? Check dan even de website.

FHM-Pop FHM-Pop2

 

 

Reageer op artikel:
Sekspoppen-bordeel in Barcelona blijkt gigantisch succes
Sluiten