Met dit seks standje gebeuren extreem veel ongelukken

Als jij wel eens lekker tussen de lakens duikt met je vrouw, vriendin, aanstaande ex of buurvrouw moet je even extra opletten. Er is namelijk een seks standje waarbij er opvallend veel ongelukken gebeuren. Dit klinkt natuurlijk extreem pijnlijk en dat is het ook.

Je zou dit standje dus mogelijk willen vermijden in de slaapkamer. Want een ongeluk is het laatste waar je aan moet denken als jij en je partner een uurtje cardio aan het doen zijn. Voor je het weet ben je met een zak bevroren erwten op je erwt onderweg naar de eerste hulp.

Uurtje fractuurtje…

50% van de penisbreuken komen door de acrobatische positie die je als koppel aanneemt bij het standje reverse cowgirl. In het heetst van de strijd kan het namelijk voorkomen dat de jongeheer tussen de twee partners terecht komt, waardoor er een breuk ontstaat. Want ja, ook je snikkel kan breken. Dit verwachten veel mensen dan weer niet, aangezien er geen bot in zit. Dit is natuurlijk alleen al pijnlijk om te lezen, laat staan dat het je zelf gebeurt. Om dit te voorkomen zijn er een aantal dingen waar je op moet letten tijdens de intimiteit met je partner.

Voorkomen is beter dan genezen

Wat je het beste kunt doen om de ongemakkelijke rit naar het ziekenhuis te voorkomen,  is het standje helemaal niet uitproberen. Maar goed, wij snappen ook dat je wel eens klaar bent met de saaie alledaagse seks standjes en je klaar bent om een keer wat nieuws te proberen. Mocht je het daarom toch een beetje willen opspicen, doe het dan wel voorzichtig. Zo is een goede communicatie met je partner belangrijk en is het aan te raden dat jullie zaken niet overhaasten. Een goede smering is namelijk essentieel voor een perfecte gemeenschap, maar dat hoeven wij jullie niet te vertellen.

Reageer op artikel:
Met dit seks standje gebeuren extreem veel ongelukken
Sluiten