Seizoen 4 van Stranger Things nu al in de maak

redactie 1 Oct 2019 Entertainment

Je favoriete monsterjagende kids zijn eerder terug dan verwacht. Netflix komt namelijk nu al met een aankondiging van het vierde seizoen van de populaire serie. Een hele grote verrassing is het natuurlijk niet, want het derde seizoen eindigde met een grote cliffhanger. Wij zijn nu alweer in de ban van Hawkins, maar gaan we Hawkins nog wel terugzien?

Stranger Things 4

Er is natuurlijk nog weinig bekend over het verhaal van seizoen vier. Maar toch geeft de trailer ons alvast een hintje. De zin: “we’re not in Hawkins anymore” is toch wel een interessant weetje. Het derde seizoen eindigde natuurlijk in het mooie landje van Poetin. De Russen zijn zoals in alle films en series weer lekker mysterieus en de bad-guys. Zal het seizoen dan ook volledig plaats vinden in mother Russia. Ook zit je natuurlijk nog met die mysterieuze ‘not the American’ scene op het einde van seizoen drie. Rusland lijkt dan ook de logische keuze.

Releasedatum

De datum is nog niet bekend gemaakt door Netflix, die ons nu alleen maar prikkelt met een aankondiging. Wel zijn er veel geruchten dat de opnames deze maand van start zullen gaan. Als dat het geval is kunnen wij het vierde seizoen toch echt wel volgend jaar verwachten. Waarschijnlijk rond Thanksgiving 2020. Of te wel november 2020, de elfde maand, speciaal voor onze stoere chick Eleven natuurlijk. Wij zijn super hyped en hebben eigenlijk maar één echte grote vraag: Waar is onze favoriete Hawaiibloesjes dragende bromsnor Hopper.

Netflix sluit deal met de Duffer brothers

Ook goed nieuws voor de legends achter Stranger Things. De makers Matt en Ross Duffer tekenden een meerjarige film- en serie-deal bij Netflix. “The Duffer Brothers fascineren kijkers over de hele wereld met Stranger Things en we zijn heel erg blij dat we onze relatie met hen kunnen versterken met andere film- en serie projecten”, schrijft Netflix in een verklaring. Lekker bezig! We kunnen hopelijk nog vele jaren genieten van deze briljante mannetjes. Duimpje omhoog voor Stranger Things en Netflix. Laat dat nieuwe seizoen maar komen, wij zitten klaar met overheerlijke Eggo Waffles (Eggos).

Reageer op artikel:
Seizoen 4 van Stranger Things nu al in de maak
Sluiten