Seiko onthult heerlijk horloge: de Prospex “Speedometer” Solar Speedtimer Chronograph

We hebben fantastisch nieuws waarvan je horloge hart hoe dan ook sneller van gaat kloppen: Seiko heeft zojuist de Prospex “Speedometer” Solar Speedtimer Chronograph in beperkte oplage onthuld en het is het soort Europese exclusiviteit die schokgolven door de horlogegemeenschap veroorzaakt.

Deze gloednieuwe versie van het Prospex-model is een reis terug naar de jaren ’60, geïnspireerd door de mediterrane blauwe klassieke auto’s die het toonbeeld waren van stijl en snelheid. Zie jij jezelf al over de kustwegen cruisen in een van die iconische ritten – dit horloge geeft die glamoureuze sfeer perfect weer.

Foto: Seiko

Schitterende dial

De wijzerplaat van de Prospex “Speedometer” is een kunstwerk op zichzelf, met een lichtblauwe tint met een matte, retro-afwerking. De drie subwijzerplaten en indexen, allemaal in strak zwart, voegen een vleugje verfijning toe. Maar hier wordt het interessant: de oranje accenten. Deze oranje accenten zijn meer dan alleen een ontwerpkeuze; ze zijn een knipoog naar de snelheidsmeter die te vinden is in oldtimermodellen en injecteren een dosis nostalgie in het horloge.

 

Foto’s: Seiko

Fashion statement

Deze chronograaf in beperkte oplage is vervaardigd in een roestvrijstalen kast van 39 mm breed en is niet alleen een tijdwaarnemings apparaat; het is een fashion statement. De bijpassende metalen armband maakt de retro-sportieve uitstraling compleet, waardoor het het perfecte accessoire is voor iedereen die zowel stijl als inhoud waardeert.

Technologie baby!

Laten we het nu over technologie hebben. Het horloge wordt aangedreven door de V192, een quartz zonnekaliber dat op zonlicht werkt. Ja, je hebt het goed gehoord: dit horloge werkt op zonne-energie en als het volledig is opgeladen, kan het zes maanden lang blijven tikken. Het is alsof je een stukje van de toekomst om je pols hebt, waarbij klassiek design naadloos wordt gecombineerd met moderne functionaliteit.

Foto: Seiko

Je kunt de Prospex “Speedometer” Solar Speedtimer Chronograph European Exclusive Limited Edition nu bestellen voor een bedrag van 750 euro via de officiële website van Seiko.

Dus of u nu een doorgewinterde horlogeverzamelaar bent of gewoon iemand die een stijlvol accessoire met een verhaal op prijs stelt, de Seiko Prospex “Speedometer” roept jouw naam. Mis de kans niet om een ​​stukje uit het verleden te bezitten, opnieuw vormgegeven voor het heden.

Reageer op artikel:
Seiko onthult heerlijk horloge: de Prospex “Speedometer” Solar Speedtimer Chronograph
Sluiten