Seiko komt met de limited edition Prospex GMT SPB439, ter support van Save the Ocean

Onze vrienden van Seiko zijn weer terug! Dit keer met de Seiko Prospex GMT Limited-Edition, en hij heeft meer te bieden dan op het eerste gezicht lijkt! Deze badboy officieel bekend als de Seiko Prospex SPB439, is als de superheld onder de horloges en hij straalt de sfeer van het Save the Ocean-initiatief uit.

Dus snap dit: het is de nieuwste en dikste versie van de Diver’s Re-interpretation GMT uit 1968. En man, het is niet zomaar een horloge; het is een kunstwerk. Bij de SPB439 draait alles om die ijzige, ijzige goedheid met zijn getextureerde wijzerplaat die het uiterlijk van die majestueuze ijsgletsjers nabootst. Je draagt ​​eigenlijk een stukje van de Noordpool met je mee!

Specsss

Laten we het nu over de details hebben. Deze stoute jongen heeft een roestvrijstalen kast van 42 mm, en om dat extraatje toe te voegen, hebben ze er een zwarte rand in geplaatst. Over een kleurencombinatie gesproken die verfijning uitstraalt! En de wijzerplaat, Zilverwit en perfect gestructureerd – het is alsof je in een bevroren wonderland staart. Toonindexen en met Lumibrite gevulde wijzers zorgen ervoor dat je de tijd kunt controleren, zelfs in de donkerste uithoeken van de wereld.

Foto: Seiko

Krachtig uurwerk

Technisch gezien is het een krachtpatser. Met een gangreserve van 72 uur en een handmatig opwindbaar, automatisch 6R54-kaliber is het niet alleen een mooi gezicht. En de achterkant van de behuizing? Gegraveerd embleem en een uniek batchnummer, want je krijgt iets bijzonders. De roestvrijstalen Oyster-stijl armband maakt de strakke, ijzige look compleet.

Foto: Seiko

Wat kost dat?

Het prijskaartje is 1.600 euro. Ja, het is een investering, maar het is niet alleen een horloge; het is een beperkte oplage. Slechts 1.500 gelukkige mensen mogen dit heerlijke uurwerk rocken, dus als je de ijzige sfeer voelt, kun je maar beter snel handelen. Ga naar de website van Seiko en maak een statement terwijl je de oceanen redt – het is een win-winsituatie!

Reageer op artikel:
Seiko komt met de limited edition Prospex GMT SPB439, ter support van Save the Ocean
Sluiten