Met SeaDream Yacht Club maak je een belachelijk luxe cruise over de hele wereld

redactie 6 Jul 2019 Entertainment

Bij een luxe cruise denk je niet direct aan de Zuid- of Noordpool. Eerder aan een tropische bestemming waardoor je lekker op het dek van de zon kunt genieten. Toch is dit het overwegen waard. Met de SeaDream Yacht Club kun je namelijk een reis maken van de Zuid- naar de Noordpool.

Het schip is 176 meter lang en brengt je voor je gevoel naar het einde van de wereld. We kunnen ons voorstellen dat dit prachtige plaatjes oplevert. Dat is al reden genoeg om aan boord te gaan, maar er is ook nog eens één op één service voor alle 110 mensen die aan boord kunnen. In theorie heb je dus je eigen bediende aan boord.

Voorzien van alle luxe

De slaapvertrekken zijn insane en laten alle andere luxe cruiseschepen achter zicht. Je hebt er enorme inloopkasten, een eetgedeelte, lounge gedeelte en een ogenschijnlijk heerlijk bed. Als het schip verankerd is, zijn er genoeg watersport attributen aan boord om jezelf te trakteren op een adrenalinekick op het water.

Als het schip in 2021 eenmaal aan het varen is, komt het langs twee honderd verschillende havens in 49 landen verdeeld over ieder continent op aarde. Voor de ultieme wereldreis moet je dus die hele tijd aan boord blijven, lijkt ons geen straf. Mocht je nou toch nog wat minder vrije dagen open hebben staan, kun je er ook voor kiezen om een 70-daagse reis van Londen naar Argentinië te ondernemen met tussenstops in Spanje, de Bahama’s, Chili en Antarctica. Of een 88-daagse reis van Argentinië naar Antarctica waar je eerst ook nog even ijsberen gaat begluren in Noorwegen. Klinkt als een top vakantie.

Reageer op artikel:
Met SeaDream Yacht Club maak je een belachelijk luxe cruise over de hele wereld
Sluiten