Scoor je droombaan: Football Manager, Xbox en Bromley FC werken samen om fans de ultieme ervaring te bieden

Heb jij er ook altijd van gedroomd om deel uit te maken van een professionele voetbalclub? Let dan goed op, want Football Manager en Bromley FC werken samen met Xbox om die droom waar te maken voor één gelukkige fan!

Xbox en Footbal Manager organiseren een competitie en de winnaar mag zich bij Bromley FC aansluiten als Support Performance Tactician. Dat betekent dat je samen met de profs kunt werken, strategieën van het team kunt helpen vormgeven en de ongelooflijke sfeer van een echte voetbalclub kunt opsnuiven, de droombaan van elke voetbalfan!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bromley FC (@bromleyfc)

Unieke kans

Jij met je passie voor The Beautiful Game en je skills die je hebt verworven door het spelen van Football manager, stapt in de schoenen van een Support Performance Tactician. Je zou daar in de frontlinie staan en bijdragen aan het succes van Bromley FC. En het beste deel? Het is dus iet alleen een fantasie, het is een echte kans die wacht op de gelukkige winnaar.

Enthousiasme alom

Maar dat is nog niet alles! Andy Woodman, de manager van Bromley FC, deelde zijn enthousiasme over de samenwerking. “Bij Bromley FC zijn we er trots op dat we een gemeenschapsclub zijn, dus we kijken er erg naar uit om een ​​enthousiaste supporter te verwelkomen in onze achterkamerstaf! Er zijn zeker genoeg mensen die weten hoe ze ons naar de overwinning kunnen leiden in het Football Manager-spel, dus we zijn blij iemand te mogen verwelkomen die dat in de echte wereld kan nabootsen!”

Checken die hap!

En hier is de kers op de taart: bekijk de officiële trailer voor de nieuwe Football Manager x Xbox x Bromley F.C. partnerschap hieronder! Het is een voorproefje van de ongelooflijke reis die de gelukkige winnaar te wachten staat. Als je er ooit van hebt gedroomd om meer te zijn dan alleen een toeschouwer, als je je ooit hebt voorgesteld dat je een verschil zou maken in de voetbalwereld, dan is dit je kans.

Er bestaat ook een echte vacature, dus waar wacht je nog op? Solliciteer direct via de link!

Reageer op artikel:
Scoor je droombaan: Football Manager, Xbox en Bromley FC werken samen om fans de ultieme ervaring te bieden
Sluiten