Schotse dronkenlap gaat zuipen in Glasgow en wordt wakker in Amsterdam

redactie 22 feb 2016 Entertainment

Ben je ooit zó dronken geweest dat je wakker werd in een hotel in een ander land? David McCallum uit Glasgow kan na afgelopen weekend een vinkje zetten door dit vakje. De vriendelijke vriend was afgelopen donderdag met zijn maten bezig om lekker bezopen te worden toen hij uit de kroeg werd gegooid omdat ‘ie een beetje te lam was. Hij ging op weg naar huis om zijn ID te pakken en terug de club binnen te komen, maar het liep allemaal net even wat anders.

De dronken Schot leek eenmaal thuis aangekomen niet zo veel zin meer te hebben om terug te gaan naar de tent waar zijn vrienden waren en besloot een last minute vlucht naar Amsterdam te boeken. Als je beschonken bent weet je niet precies meer waar je mee bezig bent dus de beste man eindigde met een vliegticket en twee hotelkamers in twee verschillende hotels. Hij werd vrijdag zo brak als een gieter en zo blut als een Griek wakker in Amsterdam en had geen idee waar hij was. Hij viel in principe niet uit de toon aangezien de helft van alle toeristen die wakker worden in Amsterdam waarschijnlijk geen idee hebben waar ze zijn.

Nadat hij zijn zus had gesmeekt om een vlucht terug naar Schotland te boeken had hij nog een dagje vrij in onze hoofdstad, en dus deed hij wat elke 22-jarige zou doen: een kroegentocht en een kijkje nemen in het sex museum. We hopen dat hij het naar z’n zin heeft gehad.

 

Wits hapnin troops ?Av fucked it man ?????? Ravie-Davie, The fresh prince of drumoyne square ??

Geplaatst door Ravie-Davie, The Fresh Prince Of Drumoyne Square op vrijdag 19 februari 2016

Via: The Lad Bible

Reageer op artikel:
Schotse dronkenlap gaat zuipen in Glasgow en wordt wakker in Amsterdam
Sluiten