Scheten laten bij je vriendin is alleen maar goed voor je relatie

redactie 5 okt 2016 Entertainment

Een knetterende Harley Davidson of een stille sluipschutter. Een windje kan in vele verschillende gedaantes en aroma’s je rottende lichaam verlaten. Denk maar eens aan de zondagochtend na een avondje bier tanken. Maar zeg eens eerlijk, laat jij ze ook ontsnappen waar je vriendin bij is?

Ja? Heel goed! Is allemaal maar positief voor je verkering jongen. Dat heeft onderzoek van Mic.com uitgewezen. Is natuurlijk ook wel een mijlpaal, die eerste flatus. Uit de resultaten van hun enquête kwam naar voren dat de meeste mensen (29% van de stemmers) de eerste fart uitstellen tot dat ze 2 tot 6 maanden bij elkaar zijn. Daarmee bewandelt de eerste scheet dezelfde levenscyclus als voor het het eerst de beruchte woorden ‘ik hou van je’ worden uitgesproken.

Andere uitkomsten zijn dat zo’n kwart van de mensen hun eerste scheet uitstelt tot 6 tot 12 maanden wanneer men samen is. 22,4% heeft letterlijk schijt, en dropt de eerste in de eerste paar weken van de relatie. Tot slot zei 24,3% dat men nooit een scheet laat in het bijzijn van z’n chick en ook niet echt van plan is om dit ooit te gaan doen. Die mensen willen we graag nog veel succes wensen met hun leven. 

Eindconclusie: lekker laten waaien die gassen. Jij laat zien dat je volledig op je gemak bij haar bent wat weer leidt tot een stabielere relatie. Kies alleen wel je effe je momentjes uit. Beetje gevoel voor tact kan geen kwaad. Als ze net een riante maaltijd voor je heeft gekookt en zij onder kaarslicht wilt gaan genieten van haar culinaire creatie, hou ‘m effe in. Maar lig je Studio Sport te kijken na een bak bapi pangang, fuck dit shit. Gooi de deuren van je anus gewoon open. Yes? Oké, dan hebben we nu nog een video voor flatulerende dieren voor je klaarstaan.

Via: menshealth.nl

Reageer op artikel:
Scheten laten bij je vriendin is alleen maar goed voor je relatie
Sluiten