Scarlett Johanson en Chris Evans terug in de hoofdrol in nieuwe film Ghosted

Het droomduo van ‘The Avengers’ is binnenkort terug! Na Marvel achter zich gelaten te hebben zullen Scarlett Johansson en Chris Evans nog een keer samen de set op duiken in een nieuwe actiefilm genaamd Ghosted. De film is door Apple besteld en zal dus nog volledig geproduceerd moeten worden. Even wachten dus voordat de Captain America en Black Widow vibes je om de oren zullen vliegen.

Ghosted

Wat een heerlijk nieuws op je maandagochtend. Publiekslieveling Scarlett Johansson is altijd genieten in een actiefilm, helemaal met maatje Chris Evans. Na in talloze films in de Marvelreeks zoals The Avengers, Captain America en Spiderman te hebben samengespeeld, zijn Scarlett en Chris beter op elkaar ingespeeld dan ooit. Naast de superheldenfictie waren ze ook nog eens allebei actief in ‘The Perfect Score’ (2004) en ‘The Nanny Diaries’ (2007). Dat daar nog nooit een Brad Pitt en Angelina Jolie relatie uit is ontstaan mag een godswonder heten.

Foto: Flickr.

Dexter Fletcher

Veel over de actiefilm Ghosted is nog niet bekend, mede omdat de film nog in productie moet gaan. Wel is de regisseur al gestrikt, namelijk Dexter Fletcher. Een wat aparte keuze voor een actiefilm, aangezien Dexter Fletcher films als ‘Rocketman’ en ‘Eddie the Eagle’ heeft geregisseerd. Niet echt de films die passen in het rijtje Avengers, maar we laten ons graag verrassen. Het aangetrokken schrijversduo weet wat meer van bommen en granaten af. Het gaat namelijk om Paul Wernick en Rhett Reese, die samen eerder ‘Deadpool’ en ‘Zombieland’ hebben geschreven. Films die naast veel actie ook geprezen worden om de humor. Wij krijgen nu al een lach op ons gezicht.

Nieuwe Mr. & Mrs. Smith

Het is nog onduidelijk wanneer de film wordt verwacht. Het enige wat we tot nu toe weten over het verhaal zelf is dat het een romantisch avontuur vol actie zal worden. Tja, na zoveel jaar samenspel zal romantiek geen probleem vormen tussen Chris Evans en de bloedmooie Scarlett Johansson. Wordt deze film de nieuwe ‘Mr. & Mrs. Smith’?

Ghosted
Foto: Wikipedia
Reageer op artikel:
Scarlett Johanson en Chris Evans terug in de hoofdrol in nieuwe film Ghosted
Sluiten