Zit er een vervolg op Saved by the Bell aan te komen?

redactie 29 mrt 2019 Entertainment

Als het aan Zack (Mark-Paul Gosselaar) en Slater (Mario Lopez) ligt, is een reboot van de klassieker Saved by the Bell een feit. Er gaan al langer geruchten rond dat er animo is voor een vervolg op de nostalgische high school comedy. In een recent interview waarin de twee hoofdrolspelers elkaar ontmoetten, kregen ze de vraag of Saved by the Bell terug zal keren. Het antwoord vind je hieronder.

Mario Lopez, die i de gespierde Slater speelde, is tegenwoordig een succesvol presentator, acteur en danser. Tijdens een interview met maatje Mark-Paul (Zack Morris) was er een moment voor fans om Mark een vraag te stellen. Is er een reboot van Saved by the Bell in aantocht? Het antwoord was dat beide acteurs openstaan om het weer te gaan doen. Als het dan echt gaat gebeuren, wordt het waarschijnlijk een vervolg op de oude serie. De heren mogen er misschien voor hun leeftijd goed uitzien, maar een stel tieners spelen? Zelfs met de beste acteerskills is dat een beetje lastig.

De reünie-aflevering bij Jimmy Fallon

We hebben in 2015 al eventjes mogen genieten van een kleine reünie van Saved by the Bell.  In de Tonight Show van Jimmy Fallon, kreeg Jimmy het voor elkaar om een groot deel van de originele cast bij elkaar te krijgen. Met de identiek nagemaakte set van de ‘80’s classic, originele kleding uit de serie en veel grapjes die alleen de echte die-hard fans begrijpen, was dit een heerlijk tripje down memory lane voor de liefhebbers. Fun fact: wist je dat Mark-Paul Gosselaar die Zack Morris speelt, half Nederlands is? Niet? Dan weet je het nu.

Reageer op artikel:
Zit er een vervolg op Saved by the Bell aan te komen?
Sluiten