Peperdure Samsung NEO QLED is de perfecte buitenbioscoop

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt, met wat vrienden op de bank een film kijken, op een net te klein scherm (wij zijn ook geen bios gewend hoor). Samsung heeft een oplossing bedacht, voor binnen, maar vooral buiten. Het nieuwe paradepaardje van Samsung is bijna twee meter breed en mag zelfs buiten staan. Dus gooi die tv-bril maar in de prullenbak, die heb je voorlopig niet meer nodig. Het beste paard is van stal gehaald.

Polarized

Hè, dat heb je alleen bij zonnebrillen toch? Nee, de nieuwe technologie van Samsung maakt het mogelijk om in de brandende zon alsnog scherp beeld te zien. Wij vinden het geniaal. De nieuwe Quantum Dot Led technologie heeft namelijk een extra laag kristallen tussen de ledverlichting en het scherm. Dit verzadigt de kleur en verhoogt de helderheid. Sick he? Maar kan die tv dan ook echt buiten blijven staan? Jazeker. De Samsung Terrace Line is IP56 geclassificeerd. Dit maakt hem duurzaam tegen water en stof. Maar echt waterproof of niet, die enorme 4K breedbeeld voor op je terras is een feit.

Prijzig

Maar soms klinkt iets ook echt te mooi om waar te zijn. Een tv van meer dan 2 meter, water en stof bestendig, en 4K beeld in de volle zon? Misschien kan geld ons dan toch iets gelukkiger maken. Wij dromen al langer over de perfecte buiten bios, maar Samsung maakt er realiteit van. De Samsung NEO QLED staat bij jou op het terras voor een schappelijke 20 duizend dollar. Maar dan heb je ook echt wat.

Reageer op artikel:
Peperdure Samsung NEO QLED is de perfecte buitenbioscoop
Sluiten