Russische miljardair organiseert real life Hunger Games waarin alles mag

redactie 16 dec 2016 Entertainment

Wie anders dan een gekke, en natuurlijke rijke, Rus wordt de man achter de real life Hunger Games. Hij stuurt dertig man het bos in om te overleven en als dat lukt winnen ze ruim 1,5 miljoen euro, wat ze wel met elkaar moeten delen.

Yevgeny Pyatkovsky organiseert Game2: Winter waar vijftien mannen en evenveel vrouwen moeten dealen met beren, wolven, slangen, giftige bessen en temperaturen lager dan veertig graden onder nul. In de show is alles geoorloofd; vechten, zuipen, roken, moorden, verkrachten, echt alles dus. Feit blijft natuurlijk wel dat het op Russisch grondgebied gebeurt dus kan de politie je ook zomaar oppakken.

Iedereen van 18 jaar of ouder mag meedoen met dit bizarre event. Je moet dan wel goed bij je hoofd zijn (voor zover dat nog mogelijk is als je hieraan mee wil doen) en je moet een flinke smak geld overmaken. Voor 160.000 euro kun je een plekje kopen. Het zal je misschien verbazen maar de aanmeldingen stromen binnen. Halverwege november meldden zich al 32 mensen en inmiddels is dat opgelopen tot boven de zestig.

De kandidaten worden uitgerust met messen en krijgen survival training zodat ze zichzelf kunnen redden. Er zijn natuurlijk altijd waaghalzen die hier aan mee willen doen maar er zouden ook al een paar ondernemers, fotografen, juweliers en psychologen op de lijst staan. Als iemand het echt niet meer trekt kan ‘ie op de noodknop drukken maar dan moet degene nog maar wachten tot ‘ie wordt opgepikt. Er is geen dokter aanwezig dus je staat er echt helemaal alleen voor.

Wat er ook gebeurt, deze show heeft sowieso moordende kijkcijfers. Je kunt alles 24 uur per dag checken want er hangen twee duizend camera’s in het bos en de kandidaten dragen ook allemaal een camera met zich mee. De kandidaten worden op 1 juli in het bos gedropt en dan gaat alle gekkigheid beginnen.

Reageer op artikel:
Russische miljardair organiseert real life Hunger Games waarin alles mag
Sluiten