Deze Russische Batmobile kan van jou zijn voor €800.000

redactie 9 Oct 2019 Machines

Een door Russische gasten in elkaar gebouwde Batmobile staat te koop op het world wide web. Het is een replica dus de capriolen die Ben Affleck er in de films mee uithaalt kun je alvast uit je kop zetten, maar rijden doet ‘ie zeker. Dat met een 5.0-liter benzinemotor die de brede gepantserde wagen 502 pk geeft.

Specs

Er zitten een flink aantal leukigheidjes bij: het stuur kan je net als in een Formule 1-auto eraf halen, de deuren gaan automatisch open en dicht en de ramen zijn gepantserd tegen al het kwaad dat je op de weg tegen kunt komen. Er zitten sportstoelen in, want ja, tegen Superman vechten moet natuurlijk wel in uiterst comfort. De rest wordt mooi opgelicht door sfeerverlichting. Verder heb je AUX en USB-poorten, bluetooth en een ingebouwde navigatie.

View this post on Instagram

Готовим хороший тест драйв! #batmobile #batmobilerussia #москва #санктпетербург

A post shared by FAST BOOM PRO (@fastboompro) on

Over de echte performance kunnen we helaas nog weinig kwijt, maar als die tippen aan z’n looks is het een veelbelovende krachtpatser. Goedkoop is ‘ie ook niet echt, maar ja, wat verwacht je van zo’n ziek apparaat. De gasten van FastBoomPro vragen voor dit stuk rijdende filmgeschiedenis ruim 55 miljoen roebels, dat is omgerekend 770.000 duizend euro.

Reageer op artikel:
Deze Russische Batmobile kan van jou zijn voor €800.000
Sluiten