Rus wil naakt het vliegtuig in omdat hij dan ‘aerodynamisch’ is

redactie 26 mrt 2019 Entertainment

Vorige week ging het al even over Rusland toen we het over een slapping contest hadden. Gelukkig blijft dat land ons absurde nieuwtjes opleveren, want afgelopen weekend is er een naakte Russische man opgepakt op een vliegveld in Moskou. De Rus trok plotseling zijn kleren uit nadat hij ingecheckt was en schreeuwde dat hij dat deed omdat hij dan ‘aerodynamisch’ is.

Een medereiziger verklaarde aan REN TV: “Hij was aan het krijsen dat kleding ervoor zorgt dat je minder gestroomlijnd bent. Zonder kleding zou hij namelijk veel beter wendbaarder vliegen.” Ooggetuigen verklaarden bovendien dat de man niet eens dronken was, wat ons doet afvragen wat er in het hoofd van de Rus omging. Het vliegtuig was onderweg naar de Krim, maar de naakte man werd in de boeien geslagen en zal een nieuw ticket moeten boeken. Dit keer met kleren aan.

Video

Dit verhaal is natuurlijk niet compleet zonder beelden en die heeft Russia Today voor ons. Geniaal hoe de mensen om hem heen niet eens omkijken. Just another day in Russia:

Reageer op artikel:
Rus wil naakt het vliegtuig in omdat hij dan ‘aerodynamisch’ is
Sluiten