Dankzij Romee Strijd kunnen alle meisjes nu nog lekkerder ruiken

Redactie 22 feb 2018 Girls

Doutzen Kroes is al een tijdje niet meer te zien op de catwalk van Victoria’s Secret. Onze Romee Strijd heeft het kunstje overgenomen en staat nu te schitteren op de modellenloper. Menig hart laat deze schone dame sneller kloppen. Nu staat ze te shinen met haar nieuwe Victoria’s Secret geurtje: Bombshell Seduction Parfum.

Haar ogen, de blik die ze ons geeft is gewoonweg betoverend. Daarmee mogen we oprecht zeggen dat ze de waardige opvolgster is van onze Doutzen Kroes. Daarmee niet zeggende dat we Doutzen helemaal uit ons zicht hebben verloren. Dat blijft natuurlijk een van de mooiste vrouwen van Nederland en ach wel ja, op deze hele aardbol.

De Bombshell Seduction van Victoria’s Secret geeft een bloemige geur af voor de dames. Dus hou je wel een beetje van een mooie tuinwandeling, dan is dit een perfect cadeau voor je vriendin. Met de ingrediënten van Muskus, Grapefruit en Magnolia maakt het parfum de geursensatie van de dag. We kunnen de reuk vanuit de foto’s van Romee niet ruiken, maar als we naar de foto’s kijken, dwalen onze gedachtes al af. Van dit supermodel zullen we gelukkig nog lang niet af zijn.

Foto’s: Alexander Tamargo
Uitgelichte afbeelding: Ed Razek

Reageer op artikel:
Dankzij Romee Strijd kunnen alle meisjes nu nog lekkerder ruiken
Sluiten