Keert Robert Downey Jr. toch weer terug als Iron Man?

redactie 6 Sep 2019 Entertainment

Robert Downey Jr is helaas gestopt als Tony Stark in de Iron Man filmreeks, maar dat weerhoudt hem er waarschijnlijk niet om in een andere vorm toch terug te kegen voor een nieuwe serie. We zagen hem nog terug in Avengers: Endgame maar dat was niet voor al te lang. De geruchten vliegen rondt dat hij een stem gaat inspreken in de van origine stripboekenserie Ironheart.

Strak in ‘t ijzeren pak

Het is gedaan met Iron Man in de filmreeks, dat was al duidelijk. De Academy Award- winnaar wilde er al een tijdje er mee kappen en hield zich daar ook aan. Maar terugkeren als stem, waarom niet? De geruchten gaan dat hij een rol gaat vertolken in de nieuwe serie Ironheart. Waarschijnlijk als voice-over maar een echte rol zou blijft niet uitgesloten.

Ironheart

Ironheart vertelt het verhaal van Riri Williams, een jong genie die de opvolger gaat worden van Tony Stark. De vrij nieuwe superheld maakt haar debuut in de Marvel-series wanneer Tony Stark in coma ligt. Tijdens die periode neemt Willams het inactief om Tony over te nemen en al het kwaad tegen te houden. Wanneer ze haar eigen Iron Man-achtige pak (Ironheart) in elkaar heeft gebouwd gaat ze van start en neemt Tony de rol als haar mentor op zich.

Het is dus allemaal nog een beetje vaag, maar als we mogen uitgaan van de stripboeken zit het er dik in. De acteur in het ijzeren pakkie heeft gezegd dat hij vindt dat Ironheart zeker een rol moet krijgen in het Marvel Universe. Wij zijn het daarin 100% met hem eens. Zeker als dat betekent dat we toch nog meer Iron Man voorgeschoteld gaan krijgen. Of om met Tony te spreken: “Is it better to be feared or respected? I say, is it too much to ask for both?

wow sorry i didnt this sooner i am incredibly lazy robert downey jr GIF
Reageer op artikel:
Keert Robert Downey Jr. toch weer terug als Iron Man?
Sluiten