Robbie Williams laat het achterste van zijn tong zien in nieuwe Netflix documentaire

Wie kent ‘m niet, Robbie Williams. De Britse popster wist de afgelopen twintig jaar de hitlijsten te bestormen met classics als Angels, Let Me Entertain You en de wat recentere plaat Candy. Hij heeft een veelvuldige hoeveelheid awards gewonnen en wereldwijd zo’n 55 miljoen platen verkocht. Dan kom je volgens ons wel in aanmerking voor een eigen Netflix documentaire hoor. Laten we nu net geluk hebben want die komt eraan!

Het ex-lid van Take That laat in deze Netflix Original het achterste van zijn tong zien, dus verwacht de nodige juice en info over zijn toch wel turbulente leventje. Ook krijgen we nooit vertoonde beelden te zien, dus mocht je fan zijn van deze popster is dit er echt eentje voor op je watchlist.

Robbie Williams documentaire

De 49-jarige zanger blikt in deze docu terug op zijn carrière en hoe het is om een van de populairste zangers van de wereld te zijn. ‘Wat mij kapot zou maken, heeft mij ook succesvol gemaakt. Raak het vuur aan, duw wanneer er trekken staat en we zien wel of ik het overleef’ zegt de wereldster in de Netflix reportage. Ook ontbreekt het Robbie niet aan de nodige zelfreflectie: ‘Ik gaf meer van mezelf tot er niets meer van over bleef’. Wat opvallend is, is dat Robbie erg open is over verschillende onderwerpen die speelden in zijn leven, zoals zijn rumoerige liefdesleven en zijn verschillende verslavingen. Ook zijn affaire met Spice Girl Geri Halliwell komt aan bod in de afleveringen. ‘De doos van Pandora is geopend’ zegt Williams, dat belooft wat.

Releasedatum

Het feit dat onze Robbie hier zo open over is, zal ongetwijfeld voor leuke televisie zorgen. De documentaire reeks komt uit de stal van Joe Pearlman, die we ook kennen van zijn eerdere documentaire over Lewis Capaldi. Het regiewerk zit dus wel snor. Lang hoeven we ook niet meer te wachten, want vanaf vandaag staat ‘ie op Netflix! Trailertje checken voordat je ‘m vanavond aanzet? Staat hieronder!

Reageer op artikel:
Robbie Williams laat het achterste van zijn tong zien in nieuwe Netflix documentaire
Sluiten