RJ Watches komt met een ‘Joker’ design ter waarde van 13.500 euro

redactie 12 Oct 2019 Entertainment

De meest beruchte en stijlvolle superschurk van de DC-Universe krijgt zijn welverdiende eigen horloge-collectie. Het horloge is verkrijgbaar in drie verschillende varianten. Activeer je inner ‘darkside’ en loop erbij als de clown prince of crime.

RJ loves collaborations

Dit horlogemerk is niet te zuinig met zijn samenwerkingen. Eerder kozen zij voor het verlichte pad van superheld Spider-Man. Dit leverde een bijzonder fraai design op, maar nu is het tijd voor de duisternis. Na alle superhelden films van de afgelopen tijd is het nu eindelijk de beurt aan de superschurken. Ook zij krijgen nu de aandacht die ze verdienen, want een goede schurk is zeker niet minder als een goede held. Misschien zelfs wel beter en reëler. Kijk maar naar het nieuwste meesterwerk: Joker met Joaquin Phoenix. Dit dacht RJ ook en brengt daarom dit uiterst stijlvolle design op de markt.

Foto: RJ Watches

Zwitserse kwaliteit

De luxe uurwerken zijn natuurlijk van Zwitserse topkwaliteit. Het horloge wordt geleverd in een gesatineerde 45 mm titanium-versie van de ARRAW-behuizing van RJ (fancy). De kast is omgeven door een titanium ring die met een Joker-motief is gegraveerd. Verder is die voorzien van anti-reflecterend saffierglas, handgeschilderde limited-edition wijzerplaten en kent de achterkant een klassieke stripweergave van de Joker. Dit is niet het enige wat dit design zo bijzonder maakt. Van elke variant verschijnt namelijk maar 100 stuks. Ben er dus snel bij.

De horloges zijn nu verkrijgbaar. Breng de geest van de Joker en zijn lust voor anarchie en verstoring tot leven.

Reageer op artikel:
RJ Watches komt met een ‘Joker’ design ter waarde van 13.500 euro
Sluiten