Met de Ring videodeurbel weet je altijd wie bij je aanbelt

Tringelingeling! De bel gaat. We kunnen ons voorstellen dat je geen zin hebt in een onverwachts bezoekje van je schoonouders. Maar ja, hoe kom je daarachter? Wat dacht je van een videodeurbel van Ring? Wij testten een exemplaar voor je uit.

Met de Ring Videodeurbel kun je altijd en overal zien wie er bij je aanklopt voor een kopje suiker. Ze hebben een hele rits aan betaalbare beveilingsproducten die je zelf kun installeren en vervolgens via je smartphone bedient. Wij hingen de Video Doorbell 2 (t.w.v. 199 euro) bij ons naast de deur.

Installatie

Het installeren is echt een fluitje van een cent. Alles komt netjes in een doosje, inclusief de correcte boorkop en een setje schroevendraaiers. Scheelt weer een ritje naar de Praxis. Je schroeft het bevestigingsplaatje naast de deur, je schroeft de deurbel aan dit plaatje en de rest voltooi je eigenlijk met de Ring app. Het is dat je hond geen vingers heeft, maar anders had ‘ie het zelf kunnen doen zo easy gaat dit. Binnen 10 minuutjes kun je weer verder met je favoriete serie bingewatchen. Hieronder een paar dingen die we relaxed vinden aan onze nieuwe deurbel.

Pluspunten

1. De deurbel kan worden aangesloten op de bedrading van de bestaande deurbel. Zeer relaxed, want scheelt weer een hoop moeilijk gedoe met elektra.

2. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan staan er instructievideo’s van Ring op de site die je overal bij helpen.

3. Je kunt beelden terugkijken zodat je weet wie er bij je heeft aangebeld, of wie op het punt stond om bij je aan te bellen. Ook handig in verband met mogelijk inbrekers. Eerste maand is gratis, daarna moet je betalen voor cloudopslag.

4. Hij hangt nu een weekje bij de voordeur, maar geeft nog altijd een volle batterij aan. Met de gebruiksduur zit het dus wel snor.

5. Je kan dus vanaf je smarthphone met de mensen praten die voor je deur staan. Dus zit jij nog op de wc terwijl je pizza salami al voor de deur staat? Kun je gewoon met je bezorger communiceren dat ‘ie even moet blijven wachten en dat je er zo aankomt.

Ring videodeurbel

Ring Protect plan

Dan is er ook nog het Ring Protect plan. Dit houdt in dat via Ring Protect alle livebeelden en de beelden van elke melding worden opgeslagen in de cloud, zodat je deze tot 30 dagen opnieuw kunt bekijken, kunt delen en opslaan. Het ‘Protect basic plan’ gaat vanaf 3 euro per maand, maar je hebt bijvoorbeeld ook het ‘Protect plus plan’ van 10 eu per maand. Handig voor als je meerdere Ring producten hebt. Meer info kun je checken via ring.com

Hebben?

Yep, we zijn erg content met onze nieuwe deurbel. Is niet alleen praktisch en veilig, maar ook gewoon een toffe gadget om te hebben. Mocht je nu denken: ‘Holy shit doe mij ook zo’n exemplaar!’ Check ring.com en bestel jouw videodeurbel zo in huis.

We vroegen ons wel af of het mogelijk was om het ‘Protect Plan’ van Ring te benoemen, dit is namelijk een belangrijk aspect wanneer men meerdere functies van de Ring producten zou willen gebruiken.
 
Ring Protect plan:
Reageer op artikel:
Met de Ring videodeurbel weet je altijd wie bij je aanbelt
Sluiten