Laat je huis veilig achter met de nieuwe beveiligingscamera van Ring

Waar je vroeger nog wel eens een briefje op de deur plakte voor eventuele inbrekers met het bericht dat de honden nog niet gegeten hadden, is dat anno 2023 niet meer nodig. We leven in een wereld waar beveiligingscamera’s niet weg te denken zijn. Op elke hoek van de straat is wel een digitaal oog te vinden. Uiteraard kun je vanaf je smartphone ook altijd je huis in de gaten houden. De Ring Stick Up Cam Pro is de nieuwste must-have op het gebied van veiligheid, en zorgt voor innerlijke rust.

Ring ken je als het merk dat videodeurbellen in en rond je huis aanbiedt. Zo hebben ze al een Ring Battery Video Doorbell Plus voor bij de voordeur en is de Ring Indoor Cam 2nd Gen het perfecte apparaat voor in huis. Dit keer breiden ze hun assortiment uit met de Stick Up Cam Pro: een flexibele, weerbestendige beveiligingscamera die ideaal is voor buiten. Natuurlijk beschikt deze over de nieuwste snufjes zoals 3D-bewegingsdetectie, HDR-video en Audio+.

Ring

Het bedrijf dat sinds 2013 actief is, doet er alles aan om jouw huis te beschermen. Zo kun je alles beveiligen en in de gaten houden. Denk aan je kinderen, huisdieren of het kratje bier dat buitenstaat. Waar het met een simpele deurbel begon, heeft het merk het assortiment inmiddels uitgebreid met beveiligingscamera’s en zelfs alarmsystemen. Met Ring kun je zelf bepalen hoe geavanceerd je het wilt hebben. Naast video deurbellen heeft het merk dus ook camera’s in verschillende soorten en maten, zoals de Ring Video Doorbell Plus, de Ring Indoor Cam 2nd Gen en een gigantische berg aan accessoires. Die kun je natuurlijk ook weer allemaal met elkaar connecten, zodat jij uit alle hoeken en standen jouw huis in de gaten kunt houden. De nieuwe Stick Up Cam Pro beschikt over een nieuwe techniek waarbij je naast normaal camerabeeld ook kan kiezen voor vogelperspectiefbeeld.

Kost dat?

Tot slot sluit Ring naadloos aan op je smart-home systeem van Alexa. Kan jij thuis maximaal relaxen. Je kan er een op de kop tikken op hun site of via Amazon, wel zo makkelijk. Voor de fans van handige features bieden ze naast de gratis app ook betaalde abonnementen aan met veel extra’s. Zo blijven je beelden langer bewaard (180 dagen), heb je extra garantie en krijg je korting op je volgende aankopen. Vanaf nu heb je voor € 179,99 de nieuwste Ring Stick Up Cam Pro in huis, bekabeld of op batterijen. Wil je naast een oogje in het zeil houden ook nog future-proof zijn? Voor twee tientjes extra heb je er een die de zon als benzine gebruikt. Meer info vind je op de website van Ring.

Reageer op artikel:
Laat je huis veilig achter met de nieuwe beveiligingscamera van Ring
Sluiten